Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 1 травня 2024
11:55

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


3 листопада 2017, 19:06

Пресс - конференція у Дніпровській ЄпархіЇ УПЦ КП

Напередодні приїзду Філарета до Дніпра у Дніпровській ЄпархіЇ УПЦ КП провели пресс - конференцію
Єпископ Діпровський та Криворизький - Владика Симеон розповів журналістам иісцевих та Всеукраїнських ЗМІ про программу перебування та робочої поїздки Патріарха Філарета до Дніпра і про важливість цього заходу для регіону.

Нагадаємо,що 4-5 листопада 2017 року Святійший Патріарх Київський і всієї Руси - України Філарет з Першосвятительським візитом відвідає м. Дніпро.
5 листопада: 9:00 — Його Святійсть очолить урочисту Божественну Літургію з Чином повного освячення центрального єпархіального храму на честь ікони Божої Матері «Несподівана Радість» (вул. Січових Стрільців 3-а, кол. Артема), який стане місцем примирення, любові та добра.
У центральній історичній частині міста храми не будувались більше ста років.
Також Владика Симеон розповів про візит Філарета 4 листопада до Дніпровської обласної ради де він проведе робочу зустріч с Глєбом Пригуновим та нагородить волонтерів Дніпра.
Після урочистостей в Дніпровській Єпархії УПЦ КП , Філарет проведе зустріч з представниками Єврейської громади в культурному центрі "Менора"

Також Владика Симеон зазначив .що у неділю, 5 листопада, в Дніпрі перекриють вулицю Січових стрільців. Рух буде обмежено у зв'язку з офіційним візитом Святішого Патріарха Київського і всієї Руси Філарета.
Вулиця буде перекрита кілька годин.
Вулиця Січових стрільців буде перекрита з 08:00 до 12:00. Це стосується ділянки дороги від вулиці Старокозацький до вулиці Шевченка.

ЗАПРОШУЄМО УСІХ НЕБАЙДУЖИХ РОЗДІЛИТИ ДУХОВНУ РАДІСТЬ ВЕЛИЧНОЇ ПОДІЇ, А ТАКОЖ СПІЛЬНО ПОМОЛИТИСЬ ЗА МИР У НАШІЙ ДЕРЖАВІ !!!







Останній раз редагувалося: 03.11.2017 19:11
Переглядів: 533
Усі записи автора | << | >>

Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті