Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
06:42

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


19 вересня 2017, 10:03

Нардеп Рибалка став главою Ради Національної ліги професійного боксу України

Народний депутат України, член фракції Радикальної партії Олега Ляшка і голова Комітету ВР з питань фінансової політики та банківської діяльності Сергій Рибалка обраний головою Ради Національної ліги професійного боксу України. Про це Рибалканаписав на своїй сторінці в Facebook.
«Мені було дуже приємно, що на засіданні Ради Національної ліги професійного боксу України одноголосним рішенням усіх членів мене обрали його головою. Для мене це велика честь, особливо тому, що на цю посаду мене рекомендував президент Національної ліги професійного боксу України, заслужений тренер Радянського Союзу, справжній метр українського боксу Михайло Михайлович Зав'ялов», - написав С. Рибалка.
Він також висловив подяку всім членам Ради Національної ліги професійного боксу України за довіру і підтримку його кандидатури. «Обіцяю, що соромно за мене не буде. Буду робити все, щоб розвивати український бокс і сприяти вихованню нових українських зірок світового боксу», - зазначив нардеп.
За його словами, бокс є національним видом спорту в Україні. «На сьогоднішній день ми вже маємо 10 чемпіонів світу з боксу. Наші боксери кращі в світі, адже в нашій державі видатні тренери з боксу. І ми повинні зробити все, щоб цей вид спорту успішно розвивався і далі, і щоб кожна бажаюча дитина могла займатися ним», - підкреслив новий голова Ради Національної ліги професійного боксу України.
Він також зазначив, що під час засідання Ради його члени також обговорили необхідність створення музею професійного боксу в Києві. «Щоб кожен український чемпіон міг виставити свої трофеї, щоб популяризувати цей вид спорту серед молодого покоління. Буду сприяти тому, щоб знайти можливості для реалізації цієї благородної мети», - резюмував С. Рибалка.




Переглядів: 443
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті