Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
21:38

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


25 серпня 2017, 18:24

Ляшко поговорив з Меттісом і Волкером

Перед початком військового параду до Дня Незалежності України лідер Радикальної партії Олег Ляшко поспілкувався з міністром оборони США Джеймсом Меттісом та спецпредставником Вашингтону Куртом Волкером. Політик подякував почесним гостям за підтримку та звернувся до них з проханням пришвидшити вирішення питання із визнанням України військовим союзником США поза НАТО та наданням зброї.

«Пряма військова угода із США – це гарантія припинення російської агресії і я переконаний, що ми дотиснемо США і вони приймуть це рішення. Також я подякував Волкеру та Меттісу за підтримку України у боротьбі із російською навалою і сказав, що українці ніколи не забудуть тих, хто в надзвичайно важкий час був поряд з нами», - розповів Ляшко в ефірі телеканалу «112-Україна».

Під час розмови із поважними гостями лідер опозиційної фракції торкнувся питання і економічної підтримки України Штатами.

«Нам потрібні нові ринки для реалізації нашої продукції, бо ми втратили російський ринок та багато інших, розташованих на теренах колишнього Радянського Союзу. Щоб бути сильними, нам потрібно продавати більше продукції!», - переконаний лідер РПЛ.



Переглядів: 587
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті