Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 19 березня 2024
04:46

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


14 липня 2017, 11:42

Ляшко про пенсійну реформу уряду: Це неоголошена війна проти українців!

Радикальна партія виступила категорично проти ухваленої у першому читанні так званої пенсійної реформи від уряду. Ляшко назвав запропоновані зміни неоголошеною війною проти українців. І зауважив, що за пенсійний геноцид проголосувала разом з провладними фракціями і "Батьківщина" Юлії Тимошенко у повному складі.

«Усі урядові «пенсійні» законопроекти зареєстровані у Верховній Раді 22 червня 2017 року. Це не випадковий збіг. Це дійсно день початку війни, цього разу – неоголошеної війни проти українців!», - наголосив Ляшко.

Політик переконаний, що урядова пенсійна реформа переслідує одну мету – зекономити кошти державного бюджету за рахунок українців.

«Влада пропонує на 10 років підвищити трудовий стаж – з 15 до 25 років. В ніч на 1 січня 2018 одномоментно мільйони українців втратять право на отримання пенсії. Разом із цим, у майбутньому влада хоче встановити трудовий стаж на рівні 35 років. А ті, хто його не матимуть, виходитимуть на пенсію у 65 років. І головне, урядова пенсійна реформа не вирішує головної проблеми – подолання бідності», - пояснив народний депутат.

Натомість фракція Радикальної партії зареєструвала альтернативний законопроект, який дозволить відновити соціальну справедливість.

«Пенсія має виплачуватись в залежності від умов та стажу роботи, а не як зараз – суцільна зрівнялівка. Але для того, щоб були високі пенсії, потрібно радикально збільшувати зарплати, адже коли мільйони українців отримують копійчані зарплати, вони отримуватимуть такі ж мізерні пенсії», - розповів Ляшко.



Переглядів: 588
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті