Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 26 квітня 2024
00:05

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


13 липня 2017, 16:42

Ляшко: Порошенко боїться виборів і через КС хоче їх скасувати

Влада протягнула закон про Конституційний суд для того, щоб відтягнути Президентські вибори до 2020 року. У цьому переконаний лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко. Політик стверджує, що ухвалення цього законопроекту не було б можливим без змови влади з колишніми регіоналами та олігархічними групами у парламенті.

«Ухвалення закону дасть можливість Порошенку завести трьох своїх суддів у Конституційний суд. Першим їхнім рішенням буде перенесення президентських виборів на 2020 рік для того, щоб продовжити термін перебування на посаді Порошенка. Це дорога до узурпації влади та диктатури. Я запевняю українців, незважаючи на корупційні змови та мішки підкупних грошей, наша команда цього не допустить!», - наголосив народний депутат.

Олег Ляшко підкреслив, що його команда також голосувала проти кандидата від влади до складу комісії Національного антикорупційного бюро.

«Спроба протягнути свого аудитора в НАБУ – це спосіб Президента Порошенка монополізувати свій вплив і на цей орган. Ми цього не дозволимо! Водночас, ми категорично не згодні з тими, хто нав’язує нам іноземців у владі і зовнішнє управління країною. Україною повинні керувати українці, а не американці, росіяни чи хтось інший!», - переконаний лідер опозиційної фракції.



Переглядів: 516
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті