Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
08:26

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


13 липня 2017, 11:25

Голова фінкомітету Рибалка: Мінфін навіть не починав готувати Стратегію держбанків

Міністерство фінансів України навіть не починало готувати Стратегію розвитку державних банків, яку профільний комітет вимагав надати ще в травні поточного року. Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова фінансово-банківського комітету Ради Сергій Рибалка.
«Мінфін в черговий раз нас« ощасливив ». Вони тільки зараз вирішили взятися за підготовку Стратегії розвитку державних банків, яку обіцяли нам надати до середини травня цього року. І тільки в цю п'ятницю планують домовитися з іноземною компанією, яка повинна підготувати цей документ. Отримати його хочуть через 8 тижнів», - зазначив він.
За словами Рибалки, його хвилює не тільки затягування процесу, а й які цілі щодо розвитку вітчизняної економіки будуть ключовими в цьому документі.
«Це залежить від того, які саме завдання поставив Мінфін цій компанії. Невже будь-яка іноземна компанія, яка буде готувати цю стратегію, краще нас знає про наші національні інтереси? У мене є побоювання, щоб у вересні ми не отримали документ, який абсолютно не відображає головної мети, яку повинні виконувати державні банки з розвитку української економіки», - підкреслив С. Рибалка.
Він також додав, що, за словами представника Мінфіну, які він озвучив під час сьогоднішньої наради в комітеті по ситуації в «Приватбанку», можна зробити висновок, що «вони навіть не починали підготовку цього вкрай важливого документа».
«Адже насправді дуже важливе питання не тільки в тому, хто винен в ситуації, коли кожен громадянин заплатив по 3,5 тисячі за порятунок «Приватбанку», а що буде з ним далі? І яку відповідальність за це понесе Міністр фінансів?», - зазначив глава фінкомітету Ради.
За його словами, фракція Радикальної партії «не залишить у спокої уряд, поки не доб'ється Стратегії розвитку державних банків, яка буде основана на розвитку економіки і створенні нових робочих місць в інтересах кожного українця».




Переглядів: 504
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті