Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
18:25

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


23 червня 2017, 14:03

Лінько: Наступними після Гужви мають стати керівники Інтера

Дмитро Лінько у кулуарах парламенту розповів подробиці затримання головного редактора видання "Страна.юа" Ігоря Гужви. "Це правильно завершена справа, яка викриває усіх рупорів Кремля в України і підтверджує те, що вони є хабарниками і злочинцями. Є докази співробітництва редакції "Страна.юа" із Москвою. Я сподіваюсь, що правоохоронні органи не завершать на цьому свою боротьбу із кремлівською агентурою. Зокрема, припинять діяльність сепаратистську діяльність телеканалу "Інтер", - наголосив депутат від Радикальної партії. Політик зауважив, що операція силовиків тривала декілька місяців. "Хабар у розмірі 10 тисяч доларів був вилучений безпосередньо з кабінету Ігоря Гужви вчора ввечері. Є всі відеоматеріали, які підтверджують факт вимагання", - зазначив Дмитро Лінько. Народний депутат наголосив, що "компромат" на себе не бачив. "Насправді, я не знаю ,чим мене намагались шантажувати. Але я знаю, що журналісти цього видання за мною стежили і намагались фіксувати факти мого особистого життя, тому я і звернувся до правоохоронних органів. Саме так діє кремлівська агентура - намагається взяти на гачок, щоб впливати на українську політику", - розповів Лінько. Він додав, що показовим є перелік осіб, які підтримують і співчувають виданню "Страна.юа". "Кремлівські консерви зараз вскриваються. Подивіться, хто підтримує зараз - Вілкул, Лукаш та інші відверті сепаратисти. Їм усім місце в тюрмі разом з Гужвою. Тому цю справа є реальним методом захисту інформаційної безпеки країни", - підсумував народний депутат. Нагадаємо, лідер Радикальної партії заявив, що затримання Гужви - правильний крок. Політик додав, що потрібно чинити так з усіма прокремлівськими виданнями. «Ми зареєстрували в парламенті проект постанови про створення Тимчасової слідчої комісії по розслідуванню фінансування телеканалу «Інтер». За моєю інформацією, він фінансується з Москви. Нагадую, Росія – агресор та окупант нашої території, а один із провідних каналів в Україні отримує звідти гроші. Це пропагандистська діяльність ворога, П’ята колона, рупор Кремля. Влада повинна захищати український інформпростір, адже це важлива складова безпеки країни», - підкреслив Ляшко.



Переглядів: 658
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті