Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 28 квітня 2024
23:39

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


8 червня 2017, 14:50

Олег Ляшко хоче відновити судоходство по Дніпру

Лідер фракції Радикальної партії з трибуни Верховної Ради закликав депутатів зробити усе можливе, щоб повернути Миколаєву і Херсону славу міст корабелів. "Раніше у Миколаєві і Херсоні будували кораблі для всього Радянського союзу, там працювали десятки тисяч людей. Зараз лишились одиниці. Я зустрічався із колективом заводу "Нібулон", який відбудували із колишніх цехів. Інвестор вклав 8 млн доларів, створені сотні робочих місць ,люди навіть стоять у черзі на роботу. Але інвестор робить усе це всупереч державній політиці. Адже влада хоче прийняти закони, які дозволять заводити в Україну кораблі під офшорними прапорами", - наголосив Олег Ляшко. Політик акцентував на тому, що потрібно більш активно використовувати водні ресурси України. "Потрібно відновлювати не тільки суднобудівну галузь, а й судоходство по Дніпру. Господь нам дав 8 тисяч кілометрів водних шляхів, а у нас мільйони тон вантажів перевозять дорогами. Через це доводиться вкладати мільярди у їх ремонт. Відновлення судоходства забере більшу частину вантажів на воду. Таким чином ми створимо тисячі робочих місць і відновимо славу Херсона і Миколаєва, як міст корабелів. Радикальна партія над цим потужно працює", - підсумував Ляшко.



Переглядів: 493
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті