Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 19 квітня 2024
13:29

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


18 травня 2017, 11:44

Сергій Рибалка просить ГПУ, СБУ і МВС розібратися з залученням воїнів АТО в «фейкову» кампанію

Генеральна прокуратура України, Міністерство внутрішніх справ, а також Служба безпеки України повинні розібратися, хто є автором і виконавцем провокацій по залученню ветеранів антитерористичної операції в кампанію з поширення «фейків».
Про це заявив журналістам голова Комітету ВР з питань фінансової політики та банківської діяльності, член фракції Радикальної партії в парламенті Сергій Рибалка.
За його словами, вже не перший місяць триває системна інформаційна кампанія проти нього, основою якої є «фейковий» факти, маніпуляції з заявами депутатів і експертів, домисли і псевдорозслідування.
«Однією з версій того, кому це може бути вигідно, є операція російських спецслужб, які, заручившись підтримкою впливових олігархічних груп в Україні, намагаються розхитати ситуацію в нашій країні. Для цього на «фейкових» мітингах використовуються реальні ветерани АТО, громадські активісти, вимоги яких засновані на неправдивих, вигаданих матеріалах у ЗМІ», - зазначив Сергій Рибалка.
Як приклад він навів кампанію проти нього особисто, яка заснована на нібито наявності у нього або його сім'ї заводу з виробництва снекової продукції в Липецьку (Росія). На підставі «фейкових» публікації про такий завод напередодні будівлю фінкомітету пікетували близько 50 учасників АТО.
«Факт, є чи ні у мене або у моєї сім'ї фабрики в Липецьку, можна перевірити, просто подивившись на засновників цієї компанії в інтернеті і звіривши її сайт і сайт іншого українського підприємства, до якого родина Рибалки не має жодного відношення. Більш того, це прямий, головний конкурент бізнесу моєї сім'ї », - зазначив Сергій Рибалка.
«Я б хотів, користуючись нагодою, звернутися до Генерального прокурора, голови СБУ і Міністра внутрішніх справ з тим, щоб вони провели перевірку і з'ясували, хто стоїть за цими провокаціями, які розхитують ситуацію зсередини. Хто привертає до «фейків» шанованих людей, воїнів АТО, використовуючи їх, вводячи їх в оману», - додав голова фінкомітету Ради.
Він зазначив, що запросив пікетувальників комітету ветеранів до свого кабінету і пояснив замовний характер кампанії, а також розповів їм, як їх використовують російські спецслужби і українські олігархи. «Більшість змінила свою точку зору на мою діяльність», - сказав Сергій Рибалка.
«Ми бачимо, що йде війна, ми бачимо, що російські спецслужби за підтримки олігархів з України хочуть розхитати ситуацію, в тому числі відвернути мою увагу, увагу фракції Радикальної партії від тих законопроектів, від тих важливих тем, якими ми повинні займатися, щоб наша країна стала кращою, щоб наші люди жили краще», - підсумував голова фінкомітету Ради.
Раніше народний депутат від фракції «Самопоміч» Роман Семенуха оприлюднив на своїй сторінці в Facebook заяву, згідно з якою його коментар про зняття недоторканності був вирваний з контексту і використаний в дискредитаційній кампанії проти С. Рибалки.




Переглядів: 409
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті