Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
01:15

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


17 травня 2017, 12:27

Фінансовий комітет ВР вирішив звернутися до Президента України із закликом швидше подати кандидатуру на посаду голови НБУ - Рибалка

Комітет Верховної Ради з питань фінансової політики і банківської діяльності на своєму засіданні вирішив звернутися до президента із закликом якнайшвидше внести кандидатуру на посаду голови Національного банку України.
За словами голови Комітету Сергія Рибалки, водночас, усі члени комітету наполягають на необхідності проведення публічного та повноцінного обговорення цієї кандидатури на комітетському засіданні.
«Ситуація у банківській системі насправді дуже складна. Тому ми з колегами по комітету прийняли рішення звернутися до Президента України із закликом якнайшвидше внести на розгляд Верховної Ради кандидатуру на посаду голови НБУ. Затягувати із цим призначенням не можна. Разом з тим усі члени комітету вважають вкрай важливим проведення публічного обговорення кандидатури, яку внесе Президент. Ніякої кулуарщини бути не може!» - каже Сергій Рибалка.
За його словами, кандидат на посаду голови НБУ повинен не просто мати власне бачення стратегії розвитку банківської системи, він повинен публічно викласти його перед депутатами та докладно відповісти на всі запитання членів профільного комітету. «Для нас надзвичайно важливо почути, як він бачить головні завдання Національного банку із розвитку економіки України. Щоб новий керівник був готовий до щоденної співпраці із Урядом та Верховною Радою», - сказав керівник профільного парламентського комітету.
Сергій Рибалка повідомив, що члени комітету вирішили до п’ятниці узгодити текст звернення до Президента України та одразу ж направити до президентської адміністрації.
Він також додав, що на думку фракції Радикальної партії, перед відставкою голова Національного банку повинна відзвітувати про усі свої дії на комітетському засіданні, а також – перед усією Верховною Радою.




Переглядів: 420
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті