Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
16:17

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

kogushka


11 травня 2017, 14:54

Правозащитник Кожушко Николай: Днепропетровская область занимает первое место по коррупции и бандитизму, рейдерства в Украине!

Правозащитник Кожушко Николай:Днепропетровская область занимает первое место по коррупции и бандитизму ,рейдерства в Украине!!! После майдана прошло 3,5 года ,а коррупционнеры сменили политическую партийную принадлежность и продолжают дальше грабить жителей и бюджет нашей области и города. 1 факт Звернення
«питання що до зустрічі з міським Головою Филатова»
1 . Які земельні ділянки вже надані учасникам бойових дій в АТО, а також, які плануються їм надати до кінця поточного року?
2. Чи будується житло для учасників бойових дій в АТО, або планується, до кінця поточного року?
3. Чи заплановано в цьому році надання житла дітям сиротам?
4. Які заходи вживаються по захисту житла дітей сиріт, або дітей батьки яких позбавлені батьківських прав?
5. Чи існують в місті, районах міста робочі групи, по контролю питань з питань родин, що опинилися в скрутних життєвих обставинах? Які заходи вжитті з цих проблем?
6. Чи вживалися заходи по очищенню влади в органах місцевого самоврядування, комунальних підприємствах міської та районних рад в період з 2015 року по сьогодні? Скільки звільнено, з яких саме посад чиновників режиму Януковича? Чи продовжується цей процес зараз, як що ні, то чому?
7. Чи вживаються дії, стосовно резонансних конфліктів з земельних питань періоду 2006 - 2010 років? Маємо на увазі аналіз надання всіх земельних ділянок періоду, законність цих дій, втрати бюджету від можливих порушень земельних питань, сприяння стосовно притягнення до відповідальності дій попередньої влади за незаконні дії та земельні оборудки?
8. Що вживає місцева влада дієві заходи, по поверненню громаді у вільний доступ прибережної смуги Дніпра на всій протяжності ріки по площі міста, згідно чинного законодавства?
9. Чи є факт того, що міська влада не приймає зворотно на баланс, ті об’єкти, що вкрали депутати і чиновники часів режиму януковича, як що так, то з яких правових підстав?
10. Які саме міські шляхи, були відремонтовані фірмою «УПС» за минулий рік? Просимо надати ретельний перелік.
11. Чи перевірялися на радіоактивність дорожні будівельні матеріали, які застосовує фірма «УПС»? Чи наданий ними сертифікат щебеню, бітуму, асфальту то що?Просимо надати завіренні належним чином копії цих документів.
12. Які дії вживаються по поверненню колишніх дитячих садочків місту, або будівництва нових?
13. Відомо, що за підступними та незаконними обставинами, представники партії регіонів, раніше заволоділи приміщенням Жовтневого РОНО, на колишній вулиці Урицького, чи вживаються заходи по поверненню цієї будівлі у власність міста, та сприянню покарання злочинців?
14. Які дієві заходи вжитті Вами, для заборони незаконного будівництва багатоповерхового будинку на вул. Князя Володимира,15, та приведення ділянки, що раніше була шкільним двором, до первинного вигляду?
15. Чи є законним будівництво, яке йде зараз, за адресою вул .Донецьке шосе, кадастровий номер 1210100000:04:207:0061, стосовно простроченого договору оренди землі «040810400180 та 4054655 ТОВ «Інтер - Агро» і міськрадою.
16. На вул. Набережна Заводська, розміщений об’єкт АЗС, поблизу мосту через Дніпро, і під ЛЕП, що є неприпустимим, чи вживаються заходи по припиненню їх діяльності?
Просимо зустрічі з Вами активу нашої організації, та ретельному розгляді піднятих нами питань. Факт 2 ЗВЕРНЕННЯ, що до зустрічі Голови ОДА
з громадськістю Дніпра та області:2016 року, з невідомих для нас причин і обставин, Вами припинені зустрічі з громадськістю. Всі спроби поновити цю добру справу, ні до чого не приводять. Нам вдалося коротко поспілкуватися з Президентом Петром Порошенко, і він запевнив нас у тому, що влада повинна бути відкрита до народу, а комунікація через періодичні зустрічі голів обласних адміністрацій з активом громади, буде проводиться і далі. Тому, наполягаємо, на особистій зустрічі з головою ОДА, в найближчий час, у зручну для Вас годину (телефон, електронна адреса в нашому бланку) . Ми маємо намір обсудити наступні питання:
1. Ми підіймали питання про кричущий стан з нехваткою дитячих дошкільних закладів у області. Ми наполягаємо на розробці програми повернення розданих минулою владою приміщень дитячих садочків, для чого необхідно скласти робочу групу з представниками громадськості для аналізу ситуації та розробки рішень. Також необхідно направити зусилля влади на будівництво нових дитячих закладів, наприклад у с. Обухівка,за нашим багаторічним тиском, поновили один заклад, начеб то фінансують другий, але там необхідні мінімум три таких заклади.
2. Останню зустріч з Вами ми закінчили на тому, що Ви активно займаєтесь будівництвом залізобетонних оборонних споруд, подачею води у Солонянський район. Ми хочемо звернути увагу на те, що 93 МБР, майже повністю на передовій, а піхотинці, з яких багато наших майданівців, туляться в сирих дерев’яних бліндажах, жодних бетонних споруд для немає. Також з 2015 року обіцянок, воду так і не подали до с.Сергіївка, Третузне, Новопокровка, Письмечеве та інших в Солонянському районі, хоча водогін проклали ще в минулому році, а підключити селян «забули».
3. В місті Дніпро, та за його межами вшензь забудована берегова смуга, вважаємо, що питання звільнення рекреаційної зони берегової смуги, треба піднімати на Державний рівень, та звільнити захоплену землю берегів річок для вільного доступу всій громаді.
4. Безперестанно, йде вже постановою КМУ заборонена рубка лісів, рубають лісопосадки, навіть заповідники, керують цим керівники обласного лісового господарства, кришують поліціанти, без втручання Держави, за рахунок громадськості цю біду не подолати. Необхідні рішучі кадрові зміни всього складу лісових господарств, поліції, чиновників, що надають дозволи на будівництво на ділянках біля урізу води, в лісах, заповідниках то що.
5. Якість дорожніх робіт, тими фірмами, що стабільно вигравали тендери на ремонти шляхів міста і області, бачить вже вся країна та наш Президент. Виникає одне питання, чому ми двадцять років вкрай незадовільні якістю дорожніх робіт і при цьому ці роботи наша влада системно, і навіть підступно доручає відомим бракоробам з фірми «УПС». Хто саме саботує шляхове будівництво, та свідомо спускає мільярди коштів нашого бюджету на системних невдахах від будівництва.
6. Нещодавно, громадські актівисти розповсюдили інформацію, що дорожні матеріали, в тому числі щебінь які використовує «УПС», мають високий радіоактивний фон, що несе загрози життю та здоров’ю всієї громади, чому всі роботи не припинені на період з’ясування цих обставин через лабораторну перевірку держустановами. Хто взяв на себе відповідальність за стан здоров’я трьох мільйонів людей, в тому числі дітей?
7. Майже 10 років ми працюємо над тим, що б у Кіровському лісництві створити Державний заказник, або національний парк. ОДА ніколи не підтримувала цього починання, чому? Зараз четвертий рік всі необхідні документи, розглядає керівник Дніпропетровського обласного лісгоспу, який прямо причетний до активного, масового знищення лісу в Кіровському лісництві та незаконного розподілу ділянок лісу під приватне будівництво.
8. ОДА, не приділяє уваги якості та вартості автоперевезень громадян. Це стало причиною масових виступів і перекриття шляхів у м. Підгородне, с. Обухівка, інших населених пунктів. Чому влада не контролює ці питання?
9. Два роки поспіль ОДА не проводить засідання координаційної ради з питань захисту прав дітей. Забуті питання , що до закріплення житла за дітьми сиротами, збереження житла дітей сиріт, виділення житла сиротам.
10 Чому так і не почався процес в ОДА, в том числі РДА області, по очищенню влади від представників режиму президента втікача?
11. В області продовжується практика нахабного захоплення земельних ділянок в заборонених законом місцях, при цьому багато ветеранів АТО скаржаться на те, що їм не надають гарантовану Державою землю. Яким чином йде робота по наданню нашим бійцям землі, і чому вони в черзі за порушниками земельного законодавства.
12. Чи планує ОДА будівництво житла для бійців АТО? Де, коли, в якому обсязі?
13. В більшості шкіл області, почалася хвиля поборів готівки з батьків, це неподобство імені януковича треба припинити негайно, також відсутні дані гарячої лінії «як що ображають дитину».
14. Основна водна артерія України – річка Дніпро, гине. Про це багато кажуть, науковці пропонують програми по спасінню Дніпра. Що вже зробила влада, що робить і що збирається робити для врятування Дніпра? Чому ігноруються роботи по очищенню русла Дніпра, Орілі,Самари земснарядами, які є в наявності, і що робилося раніше кожного року ( с періоду після 2- ї Світової, до 1991 року) ? Невже важко запросити фахівців, та закласти ці не великі рас ходи до бюджету?
15. На жаль немає жодного вислову обласної влади, стосовно відношення до тарифів для населення, які є необґрунтованими та непід’ємними для всій громади, на захисту якої повинна бути наша влада.
За підсумками зустрічі, просимо Вас дати відповідні доручення підлеглим, що до реагування на проблемні питання підняті активістами громадськості. Факт 3 Последнее время в Днепропетровской области имитируется работа по защите прав детей.Чиновники разных уровней дают отписки детям и семьям. 10 общественных организации обратились до председателя Днепропетровской ОДА В.М.Резниченко и председателю Днепропетровского областного совета Пригунову Г.А. поддержать данное мероприятия. Мы просим пригласить на мероприятия : 1.Меров городов,председателей РДА,начальников служб по делам детей городов и районов,директоров социальных служб по делам семьи ,детей и молодёжи,правоохранительные органы нашей области ,общественные организации,СМИ.Организация "Евромайдан-Днипро" требует заслушать следующих чиновников : 1.Начальника службы по делам детей Днепропетровской ОДА Визира В.Н .2. Директора Днепропетровского областного центра социальных служб по делам детей ,семьи и молодёжи Москаленко Л.Н. 3.Мера Днепра,мера Зеленодольска,Председателя Днепропетровского района РДА. На общественных слушаниях по защите прав детей заслушать вопросы и методы их решения: 1. Выделения жилья детям -сиротам,многодетным семьям .2. Сохранения жилья детей -сирот. 3. Бесплатное питание дятям 1-4 классов и социальной категории детей.4.Бесплатная медицина в учреждениях области.5.Отчёт о борьбе социальной коррупцией в области.6.Отчёт о кадровых назначениях и увольнения чиновников режима Януковича. 7.Работа в Днепропетровской области по социальной работе и оказание помощи семьям, оказавшимся в трудных жизненных обстоятельствах.Мы готовы до конструктивного диалога с властью и совместно помогать семья и детям.https://www.facebook.com/events/1235645346478718/?active_tab=discussion .Факт 4 .Покушения на жизнь общетвенников Днепра за их общественную деятельность Константина Бильцана,Дмитрия Смолянского,Игоря Руденко,Дмитрия Кашика,Николая Кожушко,Виктора Жиха и других . 5. Не эффективное расследования уголовных производств против коррупционеров,шакалов,маргиналов в полиции Днепропетровской области.Вывод один ,что Днепропетровская мафия -коррупционнеры за 3,5года дышат очень спокойно,тк можно купить и решить любые везде вопросы во власти. Фамилии коррупционеров мы будет опубликовывать доске позора 3 ,которая выйдет очень скоро ,тк жители и СМИ должны знать героев в лицо коррупционеров,шакалов,маргиналов .



Переглядів: 738
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті