Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 19 квітня 2024
03:35

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

medisum


11 травня 2017, 13:32

Українська енергетична біржа підвищує результативність торгів Прозорро.Продажі

За квітень 2017 року через електронний майданчик Української енергетичної біржі подані заявки учасників на торги загальною сумою майже 14,7 млн грн. За результатами проведених аукціонів, вартість активів, на які було подано заявки зросла на 15,9% і склала 17 033 074,49 грн.
За результатами торгів, було реалізовано 1 об’єкт нерухомості та 7 прав вимог. В середньому, на один лот було допущено 2,5 учасників, що свідчить про достатньо високий рівень конкуренції на торгах. Це дозволяє виявити ринковий рівень цін на різні активи, адже найоптимальнішою кількістю учасників на торгах є 3-5. З умови меншої кількості є висока вірогідність змови, а за більшої – можливе затягування процесу визначення переможця.
За результатами проведених торгів експерти біржі відзначають зростання кількості учасників на 20%, а також зростання активності щодо викупу прав вимог серед фізичних осіб. Так, за перший квартал 2017 року було реалізовано на 10% більше прав вимог.
«Українська енергетична біржа – це прозорий та сучасний торговий майданчик, який забезпечує прозорі умови торгівлі та зручний інтерфейс для користувачів. Ми створили декілька унікальних сервісів саме для системи Прозорро.Продажі та постійно працюємо над їх вдосконаленням, а тому зростання результативності торгів на нашому торгівельному майданчику є результатом нашої командної роботи», - заявив генеральний директор Української енергетичної біржі Олександр Коваленко.
Українська енергетична біржа запровадила на власному сайті можливість підписки на розсилку нових аукціонів за обраними категоріями. Клієнти Української енергетичної біржі мають можливість подати заявку або через форму на сайті, або через колл-центр про купівлю права вимоги і спеціалісти біржі допоможуть організувати процес викупу згідно чинного законодавства та з мінімальними затратами.






Переглядів: 439
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті