Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 19 квітня 2024
22:11

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


4 травня 2017, 22:43

Олег Ляшко: шахтарі повинні відчувати, що їх праця потрібна державі!

Лідер Радикальної партії побував на підприємстві «Павлоградвугілля», що на Дніпропетровщині, і спустився в шахту «Благодатна», глибиною 325 метри. «Я пройшов дорогою, якою щодня ходять тисячі шахтарів, якою ходили мій дідусь та дядько, які теж працювали шахтарями на Луганщині, іншої роботи на моїй малій батьківщині було. Пам’ятаю, питав у дідуся, коли він приходив з роботи, чому він фарбує вії у чорний колір, а то вони були чорні від пилу», - поділився спогадами політик. Стоячи навколішках у лаві і дихаючи пилом, Ляшко на власному досвіді відчув, наскільки важкою є шахтарська праця. Політик прямо з підземелля звернувся до чиновників та закликав їх шанувати шахтарський труд. «На колінах у воді по 6 годин вистояти може лише фізично витривала людина, яка любить свою країну, яку не лякають труднощі. І ті чиновники, хто нехтують їхньою працею, забирають в них пільги та відмовляються купувати їхню продукцію – нехай спустяться сюди та простоять хоча б годину», - зазначив лідер РПЛ. Загалом, в об’єднанні «Павлоградвугілля» працює 25000 людей. Сумарно на 10 шахтах підприємства за рік видобувають 18,4 млн т вугілля. Утім зі збутом продукції є проблеми. «На шахті «Благодатній», куди ми спускалися, видобувають 1,6 млн т вугілля. Але міністри хочуть купувати вугілля в США, ПАР, Австралії і навіть в Росії - тільки не в українців!», - обурився політик. Ляшко переконаний: Україна буде сильною тільки тоді, коли розвиватиме власну гірничо-металургійну, авіакосмічну, машинобудівну галузь, в яких нам немає рівних у світі. Він закликав чиновників купувати тільки українське вугілля, робити все для підвищення престижності шахтарської праці, відновити всі пільги та зробити так, щоб шахтарі відчували: їхня праця потрібна державі. «Каторжна праця шахтарів має гідно оплачуватися та шануватися державою. А купувати імпортне вугілля замість українського - це злочин перед Україною!», - наголосив Ляшко.



Переглядів: 401
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті