Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 18 квітня 2024
04:20

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


25 квітня 2017, 11:41

Фінансовий комітет парламенту запрошує для звіту Міністра фінансів на 17 травня

Голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Сергій Рибалка звернувся до Міністра фінансів України Олександра Данилюка з проханням поінформувати профільний комітет про роботу Міністерства фінансів.
«Давно пора заслухати Міністра фінансів на засіданні профільного комітету Верховної Ради. Отже плануємо з колегами по комітету послухати його 17 травня про результати роботи Мінфіну України за минулий рік та за перші чотири місяці поточного року. Міністра ми запросили завчасно», – заявив Сергій Рибалка.
Він також повідомив, що представники фінансового комітету хочуть обговорити з Міністром фінансів стратегію розвитку державних банків і управління проблемними активами задля мінімізації проблемної заборгованості банківської системи.
«Ці питання є досить важливими не лише для нашого профільного комітету, а й для всього суспільства. Нам потрібно чітко розуміти ситуацію з цих питань, щоб мати можливість максимально ефективно працювати над вдосконаленням законодавства в банківській сфері. А від правильного використання державних банків, як інструментів державної економічної політики багато в чому залежить і майбутнє економіки України», – наголосив Сергій Рибалка.
Голова фінансового комітету нагадав, що 14 березня було досягнуто домовленості з Мінфіном, що в середині травня на засіданні профільного парламентського комітету буде представлено оновлену стратегію розвитку державних банків.




Переглядів: 466
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті