Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
13:31

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


13 квітня 2017, 13:25

ЛЯШКО ВИМАГАЄ ВІД УРЯДУ КУПУВАТИ УКРАЇНСЬКУ ТЕХНІКУ

Фракція Радикальної партії підтримала ратифікацію фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком щодо реформування міського громадського транспорту. «Ця угода дасть можливість отримати 200 мільйонів євро кредиту під низькі відсотки для оновлення рухомого складу транспорту у містах», - пояснив лідер РПЛ Олег Ляшко. Водночас політик наголосив, що при освоєнні цих коштів потрібно закуповувати тільки вітчизняну продукцію. «Купуючи імпортну техніку, ви кредитуєте іноземні економіки, створюєте робочі місця для іноземців, а потрібно давати роботу українцям. Кредитувати потрібно національне виробництво. Тому я звертаюсь до уряду з вимогою будувати тендери таким чином, щоб вигравали вітчизняні виробники техніки, наприклад, заводи «Антонов», КРАЗ, Львівський машинобудівний завод тощо», - заявив парламентар. Разом із тим Олег Ляшко переконаний, що підтримуючи національного виробника, ніякі іноземні кредити Україні не будуть потрібні. «Разом із відставкою Гонтаревої треба радикально міняти політику Нацбанку, щоб дешеві кредити могли брати вітчизняні підприємства. Треба створювати українцям робочі місця та піднімати їм зарплату», - зазначив народний депутат. Політик наголосив, що для розвитку економіки також важливо купувати українське вугілля. «Вчора прем'єр-міністр заявив, що треба купувати вугілля в Америці, в ЮАР чи десь ще. Я не згоден на 1000%. Вугілля треба купувати в Україні, давати роботу нашим шахтарям, розвивати вітчизняну вуглевидобувну галузь», - підсумував Ляшко.



Переглядів: 349
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті