Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 18 квітня 2024
13:12

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


28 березня 2017, 14:47

Сергій Рибалка: вирішення проблем регіону не менш важливе загальнонаціональних питань

Сергій Рибалка – народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка. Голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики ї банківської діяльності. Майже кожного пленарного тижня комітет пропонує та втілює у життя дуже важливі закони, які формують економічну незалежність нашої країни та сприяють покращенню життя кожного українця. Так нещодавно був прийнятий дуже важливий закон для банківської системи, який дбає про банки саме з українським капіталом. В цьому законі максимально спрощується процедури внесення додаткового капіталу з боку власників, процедури реорганізації чи об’єднання. Щоб не допустити чергової «банкопадної» паніки і збільшення навантаження на Фонд гарантування та держбюджет.
Нажаль не завжди вдається втілити у життя законопроекти, які дуже важливі для нашого суспільства. Так законопроекти про ломбарди та ломбардну діяльність, про електронні гроші залишились без ухвалу.
У приймальню політика завжди звертаються люди. Так і зараз громадян дуже турбує ситуація з ломбардами, ніякого впливу на ці організації немає. Ринок у 16 мільярдів гривень залишається неврегульованим, а це пенсії, стипендії, та інші соціальні виплати. Життя змушує людей звертатись за послугами позики в ломбарди , але влада ніяк не захищає інтереси громадян.
Ситуація з законом про електронні гроші є не менш актуальна. Тисячі людей стають жертвами кіберзлочинців, а влада не може притягнути їх до кримінальної відповідальності. Найбільш вразливими, на жаль, є пенсіонери, люди яких легше ввести в оману, та позбавити коштів.
Та незважаючи на щільний графік, політик ніколи не забуває про свою рідну Дніпропетровщину. Місцеві мешканці знають, що Сергій Рибалка завжди переймається проблемами регіону. Нещодавно до політика звернувся директор Верхньодніпровського коледжу Дніпропетровського аграрно-економічного університету з проханням підтримати законопроект, який дозволяє вищим навчальним закладам I-II рівня акредитації здійснювати прийом абітурієнтів на здобуття вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст». Закон прийняли в парламенті. Наші діти повинні отримувати вищу освіту за тим фахом, який обрали для себе і держава повинна сприяти цьому, а не відбирати останню надію на це, - говорить Сергій Рибалка.
Мешканці м. Вільногірськ, а також Верхньодніпровського та Криничанського районів звернулись до народного депутата з проханням сприяння у вирішенні проблеми постачання питної води.
Це справжній «крик душі». Забезпечення людей із цих районів питною водою є вкрай поганим. Водопровід зношений і знаходиться в аварійному стані. Постійні та довготривалі відключення водопостачання стали нормою. Якість води, що таки постачається, не відповідає мінімальним нормам. А вартість такого неякісного забезпечення водою значно перевищує усі допустимі межі. Це є абсолютно неприпустимим,- резюмує Рибалка.
Розуміючи та переймаючись питанням, народний депутат звернувся до Прем’єр-міністра України та Голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації з депутатським запитом, в якому просить докласти всіх зусиль для вирішення проблеми забезпечення питною водою населення.
Тож ми бачимо, що Сергій Рибалка, як представник нової плеяди політиків, займаючись загальнодержавними справам, велику увагу приділяє і вирішенню проблем Дніпропетровщини. Саме таким і повинен бути політик нової генерації, політик який здатний змінити Україну та нести відповідальність перед громадянами.




Переглядів: 503
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті