Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 18 квітня 2024
22:51

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


26 березня 2017, 17:48

Ляшко: Тимошенко хотіла продавати землю іноземцям ще у 2008 році

Основою аграрного устрою держави мають стати фермерські господарства. Відповідний проект змін до Конституції України зареєструвала фракція Радикальної партії. «175 народних депутатів підписалися під змінами до Конституції, які ми пропонуємо. Хочу повідомити, хто не підтримав нашу ініціативу. Це «Самопоміч» та «Батьківщина». Вони відмовились, бо мають іншу думку. Ми знайшли цю «іншу думку», - наголосив лідер РПЛ Олег Ляшко на партійній конференції. Політик оприлюднив документ, який підписала Юлія Тимошенко ще у 2008 році на посаді прем’єр-міністра України про ринок земель. «Будучи прем’єр-міністром лише 2 місяці Тимошенко підписала закон, де написано, що власники українських земель – іноземні громадяни та іноземні компанії, а сьогодні вона пудрить мізки і розказує, що підтримує фермерів та селян. Щоб закріпити землю за фермерами, Тимошенко не підписалась, а щоб продавати землю іноземцям – цей документ вона підписала. Робіть висновки, люди добрі, хто говорить, а хто робить», - підкреслив народний депутат. За словами Олега Ляшко, документ, підписаний Тимошенко у 2008 році про ринок земель, можна знайти на сайті Верховної Ради.



Переглядів: 396
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті