Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
17:51

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

oreiro


17 лютого 2017, 19:52

РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ПРЕЗЕНТУВАЛА СТРАТЕГІЮ ЗВІЛЬНЕННЯ ДОНБАСУ

Радикальна партії презентувала Стратегію щодо звільнення, деокупації, десепаратизації тимчасово окупованих територій та їх економіко-правової інтеграції до складу Соборної України.
У зв'язку з торгівельною блокадою Донбасу, що є наслідком бездіяльності влади та її самоусунення від вирішення проблеми протягом останніх трьох років, в Україні склалася вкрай вибухонебезпечна ситуація, якою може скористатися агресор.
Щоб цьому запобігти, закликаємо обидві сторони конфлікту - і активістів-патріотів, і представників влади - негайно зібратися в українському парламенті для напрацювання законодавчих механізмів врегулювання ситуації.
Нагадаємо, що саме Верховна Рада двічі рятувала країну під час політичних криз у 2004 та у 2014 роках. Цього разу парламент знову має стати політичним майданчиком для знаходження компромісу і пошуку шляху порятунку країни. Розкол у суспільстві щодо торгових відносин з окупованими територіями може мати наслідки ще більш небезпечні, ніж економічні наслідки блокади вугілля. Країну починає "штормити" на кшталт подій сторічної давнини, коли конфлікти українців між собою стали причиною втрати Української державності, що призвело до мільйонів жертв українців від більшовицького терору.
Ми пропонуємо напрацювати та ухвалити пакет документів, що стосуються врегулювання відносин з тимчасово окупованими територіями. А саме:
1. Проект Постанови про створення ТСК по розслідуванню зловживань в зоні АТО та економічних зв'язків з тимчасово окупованими територіями.
2. Законопроект про врегулювання питання про порядок переміщення товарів і осіб через лінію розмежування.
3. Доопрацьований проект закону про окуповані території.
4. Законопроект про націоналізацію майна агресора.
5. Законопроект про націоналізацію тих підприємств сфери теплопостачання, які відмовляютья проводити переобладнання на інший тип вугілля.
6. Проект Постанови про звернення до нової Адміністрації США про виконання даних Україні гарантій безпеки та територіальної цілісності згідно з Будапештським меморандумом.





Переглядів: 760
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті