Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 19 квітня 2024
05:49

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

oreiro


17 лютого 2017, 11:30

Сергій Рибалка: «Влада почала чергову хвилю незаконного тиску на мене»

Get the Flash Player to see this player.
2:10 / 5.87 Mb
Голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики та банківської діяльності Сергій Рибалка заявив про тиск на нього з боку Генпрокуратури і СБУ.
«Сьогодні представники Генпрокуратури і СБУ увірвалися в офіс Дніпропетровського обласного відділення Радикальної партії Олега Ляшка і в центральний офіс корпорації S. Group, яка належить моїй сім'ї. Проводять обшуки вдома у співробітниці корпорації Галини Елисеївої, у якій двоє немовлят. Проводяться також обшуки у мого штатного помічника, як народного депутата, Карини Бабій», - заявив Сергій Рибалка. Він повідомив, що корпорація S. Group є українським виробником, і вона сумлінно платить податки і створює робочі місця в такий складний для країни час.
За словами голови фінансового комітету, у нього сьогодні було заплановано ряд заходів в Дніпрі, зокрема проведення особистого прийому громадян, нараду з депутатами Дніпропетровської обласної ради від Радикальної партії, а також з партійним активом. Всі ці заходи були зірвані.
«Це четвертий обшук за останні три роки. Це відбувається кожен рік. А почалося все ще за часів Януковича, коли вся корумпована владна машина намагалася «віджати» бізнес моєї сім'ї. Сьогодні вони хочуть зламати опозиційного політика. Впевнений, що це робиться напередодні чергових важливих голосувань у парламенті. Ознайомившись з постановою про обшук, стає зрозумілим, що ця влада діє, як і попередня. Нічого не змінилося. Повние свавілля і беззаконня. Як привід для тиску використовуються старі сфальсифіковані справи, відкриті ще за режиму Януковича. Це абсурд! Їх закрили за відсутністю будь-якого складу злочину. Тоді шукали - шукали і нічого не знайшли! Тепер у них стоїть завдання щось знову сфабрикувати», - зазначив Сергій Рибалка.
Він переконаний, що те, що сьогодні відбувається, є політичним тиском на нього як представника опозиційної Радикальної партії і на всю партію за їх принципову позицію. «За мою критику, як голови фінансового комітету Верховної Ради, дій Національного банку. Нашої принципової позиції щодо змін до Кримінально-процесуального кодексу, які хоче сьогодні протягнути Генеральна прокуратура для того, щоб кожного українця можна було без суду і слідства посадити до в'язниці », - заявив Сергій Рибалка.







Останній раз редагувалося: 17.02.2017 14:27
Переглядів: 869
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті