Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
00:10

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

medisum


4 січня 2017, 15:01

Мільйони гостей, сотні тонн риби, десятки ресторанів: «Сушия» відзначила ювілей

У грудні 2016 року мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» відзначила ювілей – 10 років успішної роботи в Україні.
Мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» почала свою роботу у грудні 2006 року – з одного ресторану в Києві, який завоював любов відвідувачів завдяки широкому вибору страв японської кухні, приємній атмосфері, демократичним цінам, високій якості продуктів та сервісу. Сьогодні компанія є найбільшою і найшвидше зростаючою мережею ресторанів японської кухні в Україні. За 10 років стабільної роботи на ресторанному ринку мережа зросла до 42 ресторанів в 13 містах (23 в Києві та 19 в регіонах), які щомісяця обслуговують понад 350 000 гостей.
Кількість працівників компанії за 10 років роботи зросла майже в 100 разів – сьогодні в «Сушия» працює близько 1600 чоловік. Компанія також активно розвиває власну службу доставки – «Точна Доставка» від «Сушия» почала роботу в 2011 році й наразі працює в усіх містах присутності мережі.
«У 2006 році «Сушия» створювалася як перший ресторан демократичної японської кухні, який повинен був зробити екзотичні тоді кулінарні традиції Країни вранішнього сонця доступними широкій аудиторії. Сьогодні ми можемо з впевненістю сказати, що це завдання ми реалізували в повній мірі, – зазначив генеральний директор мережі «Сушия» Антон Ходисько. – 10-річна історія «Сушия» сьогодні – це не тільки історія сталого розвитку, зростання, відкриттів. Перш за все, це історія людей – команди професіоналів, які створили формулу «Сушия» і кожен день втілюють в життя наші цінності: щиру гостинність, високі стандарти, інноваційність, ефективність бізнес-процесів і справедливість по відношенню до партнерів та співробітників. Я вдячний кожному, хто зробив свій внесок у становлення мережі, і впевнений, що попереду в нас ще багато круглих дат, приводів для радощів та гордості, багато викликів і ще кілька десятків ресторанів – як на батьківщині, так і в інших країнах».
Розвиток мережі триває: в 2017 році заплановані відкриття нових ресторанів та запуск принципово нової стратегії, яка знаменує новий етап в історії «Сушия» та відображає динамічний характер і стиль ресторанів мережі.
Цікаві факти про «Сушия»:
• Сумарна площа ресторанів: 13 683,69 кв.м.;
• Загальна кількість замовлень в службі «Точна доставка»: 1 850 294;
• Парк машин «Точної доставки»: «Смарт» – 24 одиниці, «Форд» – 19 одиниць;
• Найбільш відвідуваний ресторан мережі: Майдан (вул. Б. Грінченка 2/1): середня кількість відвідувачів на день – 550 осіб;
• Рекордна кількість замовлень: ресторан в ТРЦ Dream Town – 2 млн. гостей за останні 6 років, 25 тисяч гостей в грудні 2012 року, 2 тисячі гостей 14 лютого 2015 року;
• Найпопулярніші страви (топ-5):
o рол «Філадельфія де Люкс» зі свіжим лососем
o водорості Хіяші
o суп Удон
o рол «Каліфонія»
o рол з лососем
• Середнє замовлення на людину: 3 страви;
• З 2011 року гості «Сушия» з’їли:
o Лосось охолоджений – 581 тонну;
o Лосось копчений – 68 тонн;
o Рис – 1 715 тонн;
o Авокадо – 464 тонни;
o Норі – 45 тонн;
o Хіяши – 160 тонн;
• Автомобілі служби доставки в середньому проїжджають на день: 3 870 км;
• Всі ресторани мережі можуть прийняти за раз: з врахуванням літніх майданчиків – близько 6 000 гостей, без врахування літніх майданчиків – близько 5330 гостей.
Про компанію «Сушия»
Мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» заснована у 2006 році і складається з 42 ресторанів в 13 містах України – Києві, Борисполі, Вінниці, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луцьку, Львові, Одесі, Полтаві, Сумах, Харкові, Черкасах та Чернівцях. Щомісяця обслуговує понад 350 000 гостей, має власну службу доставки «Точна доставка».
Докладна інформація про мережу ресторанів «Сушия» www.sushiya.ua
Прес-служба «Сушия»:
Тел./факс: (044) 451-85-13
E-mail: office@msgpr.com.ua










Переглядів: 599
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті