Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
10:31

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

kogushka


29 грудня 2016, 13:10

Кожушко Н Дитячій правник Миколо Кожушко : Майдан не закінчен....



Дніпропетровська влада міста та області, яка зайшла до владних кабінетів, завдяки Революції Гідності, то б то Майдану, просто надурила простих майданівців та їх командирів, - так заявляє головний ініціатор місцевого Майдану у Дніпрі, Миколо Кожушко.

І що побуджає Вас так вважати пане Микола – А все дуже легко, от наприклад нам добре жилося під час узурпації влади в країні та на місцях Партією Регіонів, та її кримінальних ватажків?Та мабуть ні, але ж зараз нам ще гірше, і у всьому ! О том і мова, що ми побороли один злочинний режим, владу не взяли до своїх рук, чим скористалися , ще більш підступні та жорстокі злодії. Пам’ятаєте, як виславлявся свій час канцлер Пруссії – Бісмарк? Що Ви маєте на увазі? Його вислів про революції, а саме : «Революції готують генії, роблять романтики, а її плодами користуються пройдисвіти ".» Десь так близько д тексту великого політика нової історії Європи.

Бачу Микола Миколайович, що за виглядом простого, щирого українця, Ви до того ж філософ європейських поглядів? Не перебільшуйте, я звичайна людина, з важкою долею, яка пройшла обидві Майдани, і яка залишилася вкрай незадоволеним тим, що сталося в підсумку. А в підсумку народ не став краще жити, швидко припинилася і марна свобода. То б то богаті і по далі багатіють, бідні подалі бідніють, а так не повинно бути.

А чого ж так сталося пан Микола? Дуже просто, народ використували, і все. Зараз нам кажуть, що у всьому винуваті майданів ці, у дорогих ліках, їжі, високих тарифах то що.

Хіба це не так? Ні не так, взяти наприклад дві речі, фармацевтику і тарифи. В нас що, змінилися прізвища олігархів, які стоять за цими компаніями, та ні! Що наша вода, наш український газ та електрика стали мати більше собівартість? Ні! Ті ж ненажери, лише з іншого політичного табору, використали ситуацію, народний протест, та зімітував вільні вибори, прийшли до влади, та зробили собі райські кущі у країні жебраків.

Ви що, вважаєте, що вибори Президента 2014 року і парламентські з міськими 2015 року сфальшовані??? Не напряму, але ж так! Олігархи, які контролюють всі крупні ЗМІ країни, самі, або опосередковано, надавали можливість піару або собі, або власним нукерам, що в підсумку дало те, що ми маємо…все як казав Бісмарк – «Революції готують генії, роблять романтики, а її плодами користуються пройдисвіти».

В Дніпрі ситуація мабуть така ж, з депутатським корпусом та чиновниками, ті які начебто нові? А хто це не бачить? З кого починався Майдан Дніпра, пам’ятаєте? З прізвищ Кожушко,Романенко, Шулик,Сокоринський, Таратушка,Кравченко,Руденко,Проданець, Пісаревскій та інших. Всі працьовиті люди, з освітою, патріотично налаштовані, і де вони затребувані? Хто дав їм достатній час, кошти, то б то можливості для агітації? А хто прийшов до влади, тори категорії людей…

А ось тут цікаве, і які ж? Перші так званні майданні пріліпали, які прибігли на наш Майдан вже після перемоги над режимом Януковича і Партії Регіонів, наприклад Бородін, Войтов, Лупандін, Погосян, Глядчишин, Мішалов, Краснов інші ; це і ті які періодично відвідували Майдан, від назначалися, що вони з нами,але не ризикували зайвий раз, та не частили на наших заходах, і як потім ми дізналися, це були представники олігархічних кланів, які і зайняли більшу частину хлібних посад, наприклад Олійник, , Філатов, Денисенко, Купрій та інші ; і треті, це запасна лава, не дуже засвічених людей Партії Регіонів, які дуже потрібні новій владі,так як знають своє місце і професійно крадуть, для себе та нових господарів, наприклад Резніченко, Нестеренко, Крупський, Зарецькій та інші. Як то так….

Як то сумно, в чому вихід для суспільства? Потрібен новий Майдан, з обов’язковим кроком, по стовідсоткової заміні старих кадрів, в усіх радах, Президентському палаці, Кабінеті Міністрів, всіх обласних, міських, районних,сільських представництвах влади, і не требо вірити про неіснуючий професіоналізм так званої старої гвардії, її не було і немає, це хитра зграя людожерів Українського народу. І прикладів вдосталь, Чехія,Польща,країни Прибалтики, і зачистили всіх, і люди живуть вільно і заможно,і головне давно…

З Ваших слів, Ви революційно налаштований активний і дуже сміливий громадській діяч, але ж Ви позиціонуєте себе, як дитячого правника, керівника відомої громадської організації «Допоможемо дітям», як це поєднується? А це дуже просто, як що ми бажаємо кращого нашим дітям, то ми повинні зробити всі умови, політичні,економічні, соціальні для європейських умов нормального розвитку дитини в нашому суспільстві, бо це і є запорука щастя дитини та розквіту країни! На цьому прощаюся з Вами, всім веселого Нового року і Різдва, хай щастить…

Інтерв’ю брав , журналіст Віктор Фандєєв

Відповідав на питання, дитячий правник, громадський діяч, Микола Кожушко

М.Дніпро, 29 грудня 2016 року



Переглядів: 692
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті