Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
18:15

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

oreiro


15 березня 2016, 10:59

ОЛЕГ ЛЯШКО: Має бути коаліція повного холодильника, а не порожнього

Get the Flash Player to see this player.
5:25 / 14.51 Mb
Причина політичної кризи – в економічних проблемах, зокрема – в порожніх холодильниках українців, переконаний Олег Ляшко. За його словами, результати діяльності уряду, коаліції, Нацбанку призвели до того, що мільйони людей радикально знизили обсяги споживання. Утім, замість того, щоб відновити виробництво, підтримати сільське господарство, щоб люди мали роботу і зарплату – влада робить навпаки, обурився радикал.

«Урядові ініціативи були спрямовані проти промисловців та аграріїв. Зокрема, підвищення податкового навантаження та урізання спецрежиму для аграріїв, затвердження квот на експорт металобрухту в обсязі понад 1 млн т на 2016 рік, що створює дефіцит сировини для металургів, підвищення тарифів на залізничні перевезення, внаслідок чого гірничометалургійний комплекс може піти на дно та потягнути всю економіку… І цей перелік можна продовжувати», - зазначив Ляшко.

Також радикала обурило чергове підвищення тарифів на електроенергію з 1 березня та на газ з 1 квітня. Ляшко вимагає роз’яснити, звідки беруться ці цифри та припинити відбирати у людей останнє. «Українці не повинні сплачували за корупцію у владі», - наголошує лідер радикалів.

Ляшко вкотре розповів про антикризовий план, розроблений радикалами, який передбачає радикальні інституційні реформи, подолання корупції, розігрів економіки через стимулювання інвестицій, створення робочих місць, а також – підвищення зарплат і пенсій.

«До тих пір, поки у людей буде 1000 грн зарплата і пенсія – не буде розвитку економіки», - переконаний Ляшко. Також політик наголосив на тому, що боротися потрібно не з багатими, а з бідністю, і замість фіктивної деолігархізації створити однакові умови ведення бізнесу для вс




Переглядів: 865
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті