Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 25 квітня 2024
17:12

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

av1967


29 жовтня 2014, 09:57

ГО "АНТИКОРУПЦІЙНЕ БЮРО в УКРАЇНІ" повідомляе:

Днiпропетровське обласне управлiння ГО «Антикорупцiйне Бюро України», яке дiє на пiдставi ст. 18., ЗУ «Про засади запобiгання i протидiї корупцiї» від 2011 року, а в теперішній час на підставі ЗУ « про протидію корупції» від 2014 року, з метою повідомлення спеціально уповноважених суб’єктiв, о можливих корупцiйних діях з боку посадових осiб. Здiйснює постійний громадський нагляд за порушенням посадовими особами антикорупцiйного законодавства на територiї Днiпропетровської областi, та існує з червня 2013 року.
Починаючи з лютого місяця 2014 року, після революції гідності «АБУ» вийшло на вкрай важливий рівень для суспільства, та провело деяку роботу по догляду за порушеннями антикорупційного законодавства в межах діючого на теперішній час законодавства.

А саме:
1.18.07.2014 року до Днiпропетровського обласного управлiння громадської органiзацiї «Антикорупцiйне Бюро України» звернулися перевізники, в особі директора тов., «АКСІОМА» громадянина Кушнірук Івана Івановича. Який повідомив, що будучі постачальником нафтопродуктів уклали договір з тов., «АГРО – ДАР» на поставку палива моторного А-92 Е Турбо в кількості 21.040 т.
Після укладання договору в електронному вигляді між двома товариствами та проведення попередньої перевірки палива (зразки вказаного пального направлялися на адресу «АГРО – ДАР» у м. Павлоград поштовим перевізником «Нова пошта»), у телефонному режимі одержувач дав згоду про направлення автомобіля з нафтопродуктом до м. Павлоград, без попередньої сплати.
Коли пальне знаходилось в дорозі, водію, який є водночас експедітором, представником тов. «АГРО – ДАР» по телефону було повідомлено, що пальне треба направити до смт. Васильківка, де автомобіль з нафтопродуктом буде очікувати громадянин за ім,ям Володимир.
По прибутті палива в смт. Васильківка, автомобіль вже очікували співробітники Васильківського РВ, які повідомили, що постачальник в особі тов. «АКСІОМА», привласнили кошти невідомого їм громадянина, та намагались продати йому під виглядом бензину невідому речовину. В свою чергу телефон представника тов. «АГРО – ДАР» на час затримання нафтопродуктів робітниками міліції був відключений.
З метою запобігання корупційних дій з боку співробітників Васильківського РВ, та можливого зговору робітників міліції з не добропорядними одержувачами, мета якої отримання неправомірної винагороди, були проведені заходи, за допомогою яких – вантаж був повернутий тов. «АКСІОМА». Винагороду із посадовців ніхто не отримав.
ДАЛІ БУДЕ МНОГО ЦІКАВОГО. ОЧІКУЙТЕ.



Переглядів: 1153
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті