Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 16 квітня 2024
23:16

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

viktoria.shilova


20 лютого 2012, 14:31

Солошенко проти Новомосковська?

На минулій сесії народний депутат України Микола Солошенко постійно намагався підколоти мера Мороза за незадовільний стан справ у місті. Почалося все з того, що поважний депутат закинув Сергію Морозу претензію за невикористаний мільйон гривень на ремонт дороги Спаської. Цікаво, але до цього мільйона нардеп не має ніякого відношення, адже питанням виділення цих коштів для Новомосковська займалися обласні депутати Юрій Осетров та Вікторія Шилова. Та далі панові Солошенко довелося оконфузитися, адже він навіть і не знав, що гроші на розрахункові рахунки поступили буквально за декілька днів до Нового року, тож фактично їх використання було неможливим. Про це розповів і Віталій Криша – керівник підприємства «Модуль 91» та депутат міської ради.

Наступного разу нардеп намагався підколоти пана Мороза у питанні невиконання програми губернатора щодо відкриття у місті дитячих садочків. І до цієї програми Микола Солошенко не має жодного відношення, адже ініційована вона була 140 депутатами облради. Сам же нардеп нічого не зробив ані для ініціювання відкриття дитячих садочків, ані для виділення грошей на втілення цих планів у життя. Та й у цьому питанні дивує зовсім інше – саме його депутатська більшість на відріз відмовляється переселяти орендаторів дитячих садочків до приміщення школи №8. Вже вкотре на розгляд депутатів виноситься пропозиція переселити всі відділки управління освіти до приміщення саме цього навчального закладу аби у раніше займаних ними приміщеннях облаштувати додаткові групи дошкільного виховання. Та депутатська більшість відмовляється робити цей крок, позбавляючи Новомосковськ та його малечу права на дошкільне виховання. У прийнятті цього питання депутатську більшість цього разу намагалися напоумити обласні депутати Осетров та Шилова, але їх слова були проігноровані. Варто зазначити, що подібна поведінка депутатської більшості вже стає закономірною.
Третя спроба нардепа опорочити пана Мороза і зовсім не може не дивувати. Микола Солошенко згадав про робочу групу, яка вже декілька місяців працює на теренах Новомосковська. Нагадаємо, що до цієї групи увійшов і мер Сергій Мороз, і голова Новомосковської райдержадміністрації Олег Миронов, а за сумісництвом член Новомосковського міськвиконкому, який вже давно не з’являвся ані на сесіях, ані на засіданнях виконкому. Так от, фактичний провал у роботі цієї групи пан Солошенко намагався списати на неефективну роботу Сергія Мороза. Мовляв, губернатор ставив завдання, а Сергій Анатолійович та його підлеглі неефективно їх виконував і неефективно займалися питанням наповнення міського бюджету. Та й тут народному депутату довелося оконфузитися, адже кому, як не йому відповідати за всі не доопрацювання цієї робочої групи, бо саме йому було доручено очолити цю групу та керувати її роботою.
Та під час сесії 16 лютого це була не остання ситуація, коли народний депутат показав свою безвідповідальність за роботу у Новомосковську та своє справжнє ставлення до міста та його мешканців. Більше десяти років він має мандат народного депутата і весь цей час замовчував питання несплати ВАТ «Інтерпайп НТЗ» оренди за землю, на якій розташовується підприємство. Вікторія Шилова підняла це питання на сесії та попросила депутатів Новомосковської міськради проголосувати за звернення з цього питання до правоохоронних органів. Депутат обласної ради лише навела цифри, які наводять фахівці, а саме, що за весь цей час через несплату оренди цією групою місто втратило не один десяток мільйонів гривень. Публічно Вікторія Шилова і не збиралася пов’язувати пана Солошенко з групою «Інтерпайп» та олігархом Пінчуком. Та нардеп не втримався і почав звинувачувати заступника голови облради у спробі пропаритися, захищаючи тим самим Віктора Пінчука. Зрештою, на прохання звернутися до правоохоронців з приводу повернення місту орендної плати від ВАТ «Інтерпайп НТЗ» реакції від депутатської більшості міськвиконкому не послідувал. Ця ситуація ще раз показала, хто насправді керує депутатською більшістю у Новомосковському міськвиконкомі.
www.samara.dp.ua




Переглядів: 2136
Усі записи автора | << | >>

ас  (20.02.12 19:16): Надо вести агитацию чтобы люди видели что собой представляет СОЛОШЕНКО Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті