Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Пт, 3 травня 2024
09:57

GORODСКОЙ ДОЗОР

Нові трамваї та вагони метро для Дніпра: оголошено міжнародний тендер

02.04.2024 20:44

У рамках спільного проєкту Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та Європейського інвестиційного банку «Міський громадський транспорт II» надано позику за субпроєктами комунальних підприємств Дніпровської міської ради для закупівлі нового екологічного та інклюзивного громадського транспорту. Тендер міжнародний: участь у ньому можуть взяти не лише вітчизняні, а й європейські постачальники.

Зокрема, КП «Дніпровський електротранспорт» оголосило тендер на нові низькопідлогові трамваї на загальну суму до 9 млн євро. Йдеться про сучасний енергоефективний рухомий склад, обладнаний транзисторно-імпульсною системою керування.

Тим часом КП «Дніпровський метрополітен» оголосило закупівлю 5 вагонів поїзда на суму до 7,4 млн євро. Сучасні вагони будуть більш економічні, комфортні та надійні.

📱 Детальніше читайте на сторінці департаменту у Facebook (https://www.facebook.com/dmrtransporty/posts/pfbid02Kguznmq3eVv3v1suwN3emxgExyE437fP9tLczq9idG4efwaoF7E3mN8bStcvMSaCl).

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 1. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 1 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті