Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Пт, 29 березня 2024
14:38

GORODСКОЙ ДОЗОР

Студенти Дніпра можуть вільно та безкоштовно отримати практичні навички в різних сферах проект менеджменту. Організація AIESEC відкриває набір!

23.01.2017 13:33

У студентів Дніпра є унікальна можливість змінити себе та світ навколо! Найбільша в світі молодіжна міжнародна організація AIESEC проводить набір активної та рішучої молоді!

Організація, котра має вже більше 60-ти років історії та є в 126 країнах світу, займається розвитком лідерства серед молоді. Робить вона це завдяки організації соціальних волонтерських міжнародних стажувань та організації соціальних проектів за участі волонтерів з різних куточків світу. AIESEC має консультативний статус при ООН та ЮНЕСКО.

У кожного активного студента Дніпра також є можливість приєднатися до організації та зробити свій власний проект, котрий робитиме внесок в розвиток міста та досягнення Цілей сталого розвитку.
Окрім великої користі для країни, кожен в організації розвиває свої лідерські навички та навички, котрі знадобляться в майбутньому: проект менеджмент, тайм менеджмент, HR, продажі, робота в команді, зовнішні стосунки та багато-багато іншого.

"Завдяки організації, окрім корисних навичок, я знайшов те, що мені дійсно подобається – робота в команді та розвиток інших. В університеті в мене не має можливості спробувати себе в різних сферах, а тут я кожен день роблю щось нове та, найголовніше, корисне. В AIESEC я розвиваю себе, молодь, роблю великий внесок в бачення організації "Мир та розвиток людського потенціалу", роблю внесок в розвиток улюбленого міста" - розповідає віце-президент з піару та продажу локального комітету AIESEC в Дніпрі Байдацький Олексій.

Вже зараз організація реалізовує проекти, котрі націлені на розвиток підприємницького мислення серед молоді та розвиток рівня англійської мови серед молоді.

Якщо ви студент, котрий хоче змінити себе та світ навколо, реєструйся, проходь інтерв'ю та долучайся до найбільшої міжнародної молодіжної спільноти!
Запитання? Відповім! https://vk.com/baydackiy
Форма для реєстрації: https://podio.com/webforms/8802100/651638

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 1. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 1 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті