Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Пт, 17 травня 2024
04:13

GORODСКОЙ ДОЗОР

В.Шилова начала акцию «Народ против Рабовладельцев»

08.06.2012 14:07

Виктория Шилова прекращает бессрочную голодовку, потому как она поняла, что такими методами против Партии регионов бороться бессмысленно. Виктория Шилова приняла для себя решения начать эффективную борьбу с Партией регионов и начала акцию «Народ против Партии рабовладельцев»

Видео обращение http://youtu.be/wLrqiA2hILE

Коментарі: 4 | Залишити коментар


Обращение В.Шиловой

01.06.2012 14:48

Депутат Днепропетровского облсовета объявила голодовку против политических репрессий

1 июня Виктория Шилова начала бессрочную голодовку против тотальных политических репрессий в регионе. Депутат считает – то, что сейчас происходит в области, напоминает сталинские времена. Закрывая рот всем оппозиционным кандидатам, и убирая их с политической арены путями запугивания, давления, заключения за решётку, Ахметовская группа Вилкула лишает какого-либо будущего наших детей. Именно поэтому 1 июня в день защиты детей Виктория Шилова – депутат областного совета и мать двоих детей – начала бессрочную голодовку.
http://www.youtube.com/watch?v=P-Ja9X6Aas0&feature=youtu.be

Коментарі: 6 | Залишити коментар


Вікторія Шилова: «З 1 червня я оголошую голодування!»

01.06.2012 10:31

Шановні Січеславці!
Зараз відбувається справжня битва за Дніпропетровщину. Те, що коїться в нашій області нагадує мені сталінські часи. По телевізору ми бачимо гарні картинки з нашого життя, а насправді наш народ живе все гірше і гірше. Жоден з опозиційних політиків, який не входить до представників криворізької ахметівської групи Вілкула, не має доступу до засобів масової інформації і не може донести правду людям. А прості люди не можуть жодним чином захистити свої права. Опозиційним депутатам не надають можливості навіть приймати людей в обласній раді. Отже, я - мати двох дітей - в день захисту дітей я вирішила оголосити голодування, тому що саме їхнє майбутнє зараз під загрозою. Для голодування в мене є три причини. 1. Я це роблю, щоби звернути увагу на політичні репресії в Дніпропетровській області. Опозиціонер з Дніпродзержинська Віталій Купрій пережив вже два замахи на своє життя, Загіда Краснова саджали за грати через надумані звинувачення, мене репресують, залякують, звільняють та обливають брудом. Вони це роблять, щоб виграти вибори на всіх 17 округах Дніпропетровщини. А що їм залишається робити, вони ж катастрофічно втрачають рейтинг. В Дніпропетровській області Партію регіонів підтримують лише 20%, а в Дніпродзержинську лише 14%. Тому я запрошую в нашу область всі громадські організації з будь – якої країни світу, щоб вони приїхали до нас та дали свою оцінку тому політичному терору, що в нас коїться.
2. Я підтримую Юлію Тимошенко як жінка жінку. Все жіноче населення України перебуває у шоці від того, як лідери Партії регіонів поводяться з ув’язненим лідером опозиції. З іншого боку, члени Партії регіонів у цій ситуації показали своє справжнє обличчя – аморальне, боягузливе, садистське. 56% населення України складають жінки, і вони на виборах пригадають, як Партія регіонів поводиться з жінкою у в’язниці. Я голодую заради майбутнього всіх українських жінок та наших дітей.
3. Я спокутую свою провину за те, що взяла до рук, нехай і в якості подарунка, партійний квиток Партії регіонів.
Ви всі повинні розуміти, що Дніпропетровщина має стати центром опору диктатурі на Сході і Півдні України. Ми повинні показати переможну ходу правди над брехнею, добра над злом. Пам’ятайте, зараз відбувається не політична боротьба, мова йде про боротьбу за виживання України. Треба зробити все від нас залежне, аби вони не пішли в минуле і залишили в спокою нашу країну.

З любов’ю та повагою, Вікторія Шилова
www.samara.dp.ua

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 57. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 19 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті