Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
14:19

БЛОГ

1 апреля - дата, а не день.

16.03.2018 03:08

Иди и смотри.
https://www.youtube.com/channel/UCrrNsXCIp5G09dooI2eha5w
Исследовательский доклад под названием «Библия под принципиальным аспектом». Ничего сакраментального, несмотря на засаленные слова в его названии. В докладе содержатся авторские гипотезы соединенные с общеизвестными научными понятиями о человеке и его месте в мире. Авторы доклада инженер Василий Пидмурный и психолог Владимир Пидмурный шокируют нетривиальной особенностью, состоящей в даровании каждому присутствующему у экрана новой точки зрения, ну почти по-одесски, с люка - на Дюка.


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Новорічна бісня.

20.09.2017 20:19

Умань. Хасиди. Рош аШана.
Мариться, ніби-то, хам-сатана
Дише в шофар, і регоче, і піє,
Всьому, що минулося, дико радіє.

Визрів місцину, де влігся Нахман,
Мчить лоукостом до неї із хмар,
Трощить щорічно премудрості прах,
Мена святого, посланного!.. Нах.

Від чого би, к дідьку, той біс не сп’янів,
Від меду-вина, від улесливих слів,
Слов’янин, як пить дать, у очі спитає
Кудлатого поца: «Мене поважаєш?!»

Хто чваниться йменням народу письма,
Письма, що тлумачень виразних нема.
Той мусить узнать, пілігрим покаяння,-
Мезузу минув до народу читання.


P.S. На мотив української народної пісні
«Всякому городу нрав і права»


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Найбільш бажане каміння.

27.08.2017 03:34

Багатства, здоров'я і краси бажає кожна розумна особа. Проте, понад усе, найціннішим із бажаних благ є здоров'я. Переказують, що Сократ зауважував про таке: здоров'я - це не все, але все, без здоровя - це ніщо. Безперечно. Завжди було, тепер так є, і в майбутньоиу буде так: найцінніше благо в земному житті особи - її здоров'я.


Наукові висновки лікарів і філософів древньої Греції від Гіпократа до Галена, віщують про виявлену єдність 12-ти, різних за функціями, систем організму. Кожна окрема система робить свою справу задля загального забезпечення життєдіяльності організму особи.


Пригадаймо системи забезпечення життєдіяльності єдиного організму особи:

1. Центральна нервова система. Артеріальний тиск 120/80 мм.рт.стовпа.

2. Система органів кровотворення. Гемоглобін 130 мг / літр.

3. Система органів кровообігу. Число серцевих скорочень 78 раз / хв.

4. Система органів дихання Число дихальних рухів 16 раз / хв.

5. Система органів травлення. Білірубін 21 мкмоль / літр.

6. Система органів сечовиділення і шкіра. Сеча 1,5 л з питомою вагою 1020 р / літр.

7. Репродуктивна система . Сталий з віком запас чистої води і енергі.

8. Ендокринна система. Цукор крові 5,5 мкмоль / літр.

9. Кістково-м'язова система. РН 7,43 кислотність.

10. Лімфатична система. Кількість еритроцитів 4500х10*9

11. Імунна система. Температура тіла 36,60 С.

12. Периферична нервова система. Холестерин 6,0 мкмоль / літр.


Не марно в Старому Заповіті у книзі Вихід, розділ 28 та в Новому Заповіті у книзі Об'явлення святого Івана Богослова, розділ 21 у вигляді дорогоцінного каміння вшановуються кожна з 12 систем організму людини. В Євангеліях Нового Заповіту фігурально змальовано, як «зрада» бодай онієї із 12-ти систем організму приводять до загибелі всього організму.


Здорове тіло людської особи, містить 12 життєдіяльних систем, і є тим найкращим «містом», для перебування душі, про яке мовиться в вивірених часом писаннях. Не менше і не більше, а саме так сприймають автори дослідження біблейських віщань важливість здоров'я особи в її земному житті.


Книга Звір - наочний посібник, який містить алгоритм прочитання премудростей Біблії.

Звір - персональне запрошення звірити інформацію древнього пророцтва «Об'явлення святого Івана Богослова» з окремою авторською інтерпретацією.

Запрошення спрямоване шанувальникам гуманітарних наук, студентам, психологам, філософам - людям розумним.

Звір. ISBN 978-966-921-054-8.


Вітаємо!


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Звір.

25.08.2017 09:33

Біблейська інформація є найпоширенішою інформацією в світі, за повідомленнями спостерігачів, і тримається в книгах перекладених на сотні мов та тисячі діалектів. Більше того, передана всіма можливими формами передачі, біблейська інформація є загальновідомою і водночас незбагненною інформацією. Тексти біблейських оповідань вносять сумнів щодо писемності людства, чарівними, казковими, незрозумілими, загадковими висловлюваннями. Успадковані тексти незбагненно недосяжні, немов навмисне зашифровані авторами переказів та писань. Водночас, проповідники несуть до аудиторії маячню і абракадабру.


Загадковість, властива Біблії, стала поштовхом для проведення прискіпливого дослідження самої відкритої книги “ Апокаліпсису святого Івана Богослова”. Дослідники помітили прикмети артистичного використання філософського мистецтва для стьобу над гуманітаріями. Автори древніх текстів, як найкращі знавці душі і тіла людини, шифрували інформацію так, щоб вона була збережена, доповнена, використана, і, в решті решт, розшифрована до рівня первісного сенсу, закладеного в писання.


Понад 2000 років існування Біблії пробігли непомітно для її цноти, доки автори дослідження не піддали детальному аналізу і вивченню інформацію останньої книги Біблії , сподіваючись найти відповідь на загадку Біблії саме в апокаліптичному (з піднятим покровом) матеріалі. Факт за фактом викрили дивне співпадіння між текстом книги і вченням філософів древньої Греції. Нині немає сумнівів в тому, що філософи середземноморя зашифрували в текстах білейських книг інформацію про людину та її місце в світі.


Звір - персональне запрошення звірити інформацію древнього пророцтва «Об'явлення святого Івана Богослова» з окремою авторською інтерпретацією.

Запрошення спрямоване шанувальникам гуманітарних наук, студентам, психологам, філософам - людям розумним.


Звір. ISBN 978-966-921-054-8.



Коментарі: 0 | Залишити коментар


Останні вірші останньої глави останньої книги Біблії.

23.08.2017 03:05

Складачі біблейських писань дотримувались особливого правила криптографії — правила десятини. За правилом десятини кодувались 90% вживаних в тексті Біблії слів. Десять відсотків від кількості вживаних слів, так звана десятина, залишалась в вільному, природньому, незмінному сенсі. Мішанинина зі слів закодованих і вільно написаних перетворилася в конкретну, загадку.

Складачі біблейських писань передбачили прийдешній час винайдення алгоритму читання закодованої інформації. Читаймо останні вірші останньої глави останньої книги Біблії.

18 вірш стверджує про те, що збагачення біблейських текстів алгоритмом їх читання приведе до появи фундаментальної системної інформації закладеної в книги Біблії древніми філософами середземномор'я.

19 вірш стверджує про те, що читання Біблії без використання алгоритму читання залишить читача в невіданні.

20 вірш стверджує про те, що автори алгоритму читання Біблії оприлюднять криптографічний код.

21 вірш стверджує про те, що суспільство отримає як подарунок від авторів алгоритму читання Біблії оцей довгоочікуваний алгоритм читання Біблії! Саме так.


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Народ читання.

19.08.2017 23:49

Під час відрядження до Нігерії ми з колегами проживали в затишному і по-господарськи облаштованому двопорерховому готелі. Для зручності перебування нам запропонували вибрати номери до смаку. Ми скористалися пропозицією і оглянули вільні номери. Невелика різниця між номерами доповнялася місцем розташування вхідих дверей, виходом вікон зовні, справністю внутрішнього обладнання та рівнем шуму кондиціонерів. В решті подібність номерів підкреслювалась однією ообливою річчю. На лакованому деревяному столі кожного номеру лежала книга народу письма - «Holly Bidle». Ми заглядували в номери, як сорока в маслак і вправно вибрали апартаменти, внісши до них власні речі.

А.П.Чехов стверджував, що в другому акті рушниця таки вистрелить, якщо вона висить на стіні від початку першого. Тобто, всяка майбутня подія має свій корінь в минулому. Майже театральна пригода сталася з Біблією, яка ніби то ненароком з'явилася перед нашими очима від першого дня перебування в готелі.

Успішні справи непомітно забирали буденний час, а спортивні та культурні вправи заповняли час у вихідні. Кожен із нас доторкнувся і прочитав бодай-би пару заголовних слів з привабливої на дотик і на вигляд книги. Якось, в розмові між собою, колега нам сказав, що нічого не зрозумів із того, що прочитав у Біблії. Мовляв, англійською не доходить. Ми відразу ж поцікавились, а чи є така людина взагалі, якій доходять біблейські віщання прочитані рідною мовою? З почуттям гумору признав колега запитання за риторичне. Його власна сентенція про незрозумілий біблейський текст викликала подив і бажання зрозуміти невідомих авторів древнього манускрипту.

Нині знаємо, що Біблію слід читати в тому сенсі в якому вона започаткована. Для цього маємо алгоритм читання Біблії, який міститься в трактаті, в релігієзнавчому дослідженні, в книзі Звір, обємом в 56 сторінок, випущеної друком 1 квітня 2016 року у видавництві “Акцент ПП” м. Дніпропетровськ. ISBN 978-966-921-054-8. Автори твору інженер Василь Підмурний та психолог Володимир Підмурний в анотації до книги говорять: «Звір - персональне запрошення звірити інформацію древнього пророцтва «Об'явлення святого Івана Богослова» з окремою авторською інтерпретацією. Запрошення спрямоване шанувальникам гуманітарних наук, студентам, психологам, філософам - людям розумним».

Не залежно від того, звіряв хто тексти, чи не звіряв, в особах авторів, невеликої аудиторії їх слухачів і читачів блогерських записок, існує народ читання Біблії. Блаженний, хто читає, і ті, хто слухає слова пророцтва та додержує написане в ньому, час бо близький! (Об'явлення 1:3)

P.S. Зверніть увагу: Блаженний, хто читає...не той, хто написав, тобто.
Будьте щасливі. https://www.youtube.com/channel/UCrrNsXCIp5G09dooI2eha5w


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Апокаліпсис

23.07.2017 10:55

Дивовижно.
Проте факт.
Біблія закликає на апокаліпсис. Апокаліпсис - це транслітерація грецького слова з сенсом підняття покрову. Апокаліпсис - неординарна дія. Апокаліпсис - тривіальна дія. Апокаліпсис - рутинна дія. Апокаліпсис - повсякденна дія. Апокаліпсис - особлива дія. Будь що, апокаліпсис - це відкриття.
Дивовижно.
Проте факт.
Аапокаліпсис - це зняття покрову, будь то підняття повік, відкорковування пляшки, підняття кришки з кухонного посуду, зняття покривала зі столу або з ліжка, підняття завіси з театральної сцени, зняття покрову з памятника чи безліч інших ревеляцій.
Дивовижно.
Проте факт.
У випадку з Біблією, апокаліпсис - це зняття покрову з Біблії.
Дивовижно.
Проте факт.
Неймовірне зняття покрову з Біблії так і залишилось непоміченним з моменту оприлюднення цієї неординарної, тривіальної, рутинної, повсякденної, особливої дії
Дивовижно.
Проте факт.
Знято покров з загальновідомої таємниці людського числа 666 - що означає 1332 грецьких слова (666Х2=1332), використаних для написаннія початкового тексту Обявлення святого Іоана Богослова.
Дивовижно.
Проте факт.
Більше року минуло з того часу, як Біблія отримала філософський стриптиз.
Покров знято.
Апокаліпсис здійснився.
Милуйтесь.
Дивовижно.
Проте факт.
Біблія перед вами - як є.


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Казка про людей.

14.07.2017 03:39

Від землі люди живуть! Задоволення находять в рідному краю. Поколіннями розбудувують села.

Одні набувають, а інші крадуть. Якось в покражах досягли великого успіху. Що для одних успіх, те для других – лихо. Мудрий – завзятий господар, відрядив напасть. Виготовив червону фарбу. Пофарбував господарський інвентар і будівлю. Оселя виділилася на фоні села, як мак в зеленій траві. Перестали злодії турбувати червоний дім. Боялися червоніти з краденим. Мудрому жити стало легше.

Багатьом сподобалась справа Мудрого – завзятого господаря. Просили у нього допомоги і отримали чарвону фарбу. Невдовзі майже все село було пофарбоване в червоний колір. Злодії розгубилися. Що для одних успіх, те для других – лихо. Борода, – злодій безсоний, піддивився відки береться червона фарба та й виготував її. Пофарбував свою оселю, як в других пофарбовано. Перестали односельці підозрювати його в крадіжках. Боялися наклепу на Бороду. Бороді жити стало легше.

Злодіям сподобалась справа Бороди – вора безсоного. Просили у нього допомоги і отримали червону фарбу. Невдовзі все село було пофарбоване в червоний колір. Злодії досягли великого успіху. Що для одних успіх, те для других – лихо. Взявся Сват - сільський депутат, відрядити лихо. Прийняв Закон, Сват, як депутат:”Не красти! Отже, нічого й не фарбувати”. Перестали люди турбувати Свата – сільського депутата. Боялися хитрої трати часу. І Свату – сільському депутату, жити стало легше.

Час минав. Мінялись люди та побут. Зявився Голова – винахідливий умілець, і відрядив лихо. Виготовив різнокольорову фарбу і успішно розподілив між односельцями. Рофарбував кожен окремо свій господарський інвентар та будівлі. Що для одних успіх, те для других – лихо. Село забарвилось, як заповідний степ в літню пору. Злодії розгубилися. боялися поразки. З Головою жити стало легше!

Поколіннями розбудувують села. Задоволення находять в рідному краю. Від землі люди живуть!


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Біблія не жарт? Вибачаємось...

01.04.2017 07:05

Добрий день, сучасники.

1 квітня нинішнього року - річниця розшифровки Біблії.
Взагалі, щоб розшифрувати Біблію, довелось морщити лоб чотири роки до цього самого 1 квітня. Та досить було лише сконцентрувати фокус уваги на Біблію під принциповим аспектом, як рядки писань заповіли відверто.

Алгоритм читання Біблії, притримуючись давньої традиції біблеїстів, записали в книгу Звір.

Книга Звір є наочним примірником прозорої демонстрації окремої манери читання біблейських текстів, трактатом на основі останньої книги Біблії.
В анотації зазначається: “Звір - персональне запрошення звірити інформацію древнього пророцтва «Об'явлення святого Івана Богослова» з окремою авторською інтерпретацією. Запрошення спрямоване шанувальникам гуманітарних наук, студентам, психологам, філософам - людям розумним”.

Біблія пройнята філософським стьобом над читачами, тому, в знак прийняття жарту від графоманів середземномор’я, книга Звір видана 1 квітня. З обєктивних причин, авторський жарт гумору не оцінять лукаві предки. З субєктивних причин, авторський жарт гумору не оцінять сучасні диваки. Про це нас попередили древні пророки розшифрованими словами і рядками неймовірно правдивих понять.

Деякі біблейські поняття в авторській інтерпретації:
Апокаліпсис — зняття покрову з біблейських писань,
Сім Церков — сім чеснот людської особи, (Смиренність, Доброзичливість, Спокій, Працьовитість, Щедрість, Аскетичність, Витривалість)
Чотири тварини — чотири темперамента людської особи, (Холеричний, Флегматичний, Сангвінічний, Меланхолійний),
Людина — пара. чоловік+жінка, двоє,
Змій — Старий Заповіт.
Звірина, що виходить з моря — Новий Заповіт,
Звірина, що виходить з землі — остання книга Нового Заповіту і Біблії: “Об'явлення святого Івана Богослова”,
Число звірини, Число людське — 1332 грецьких слова, використаних для написання останньої книги Нового Заповіту і Біблії - “Об'явлення святого Івана Богослова”, 666х2=1332,
Вавилон — Старий Заповіт + Новий Заповіт, збірник з 66 книг Біблії,
Єрусалим — організм людської особи,
Ісус — Невідомий.

Бажаємо сучасникам змін на краще.

Підмурний Василь та Підмурний Володимир,
автори книги Звір ISBN 978-966-921-054-8.
м. Дніпро. 7525 р.С.С. (2017 р. Р.Х.)


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Біблія під принциповим аспектом

07.09.2016 09:46

Добрий день, сучасники.

Біблейський вираз: «Не судіть і не судимі будете», перекликається з прислівям: «Мовчи глуха, менше гріха». Тобто, допоки людина не виявить вголос своєї думки, доти нема чого про неї судити. Проте, на ваш суд виставляється думка авторів книги Звір - принципової книги за аспектом на Біблію. Слова авторів будуть у множині.

Перш за все вважаємо присутніх сучасників за зібрання однодумців. Ми розташовані в різних місцях та обєднані памяттю навколо узагальнених спільних думок. В нашому краї за Візантійським календарем, нараховується 7525 змін сезонів під Сонцем. В 76 столітті маємо нагоду жити, творити, говорити. Якщо перевести погляд за межі наших терен, і відлік вести орієнтуючись на факт народження Будди, чи на факт смерті Багаулли, тоді кількість літ нарахується інша. Нині, ми пропонуємо розкинути думки навколо події, котра відбулася не на голому місці, та все-таки є значно молодшою, в порівнянні з відліком часу від початку створення світу. Пропонуємо направити принциповий аспект до солідних писань, котрі зявилися понад 20 віків тому і навіть започаткували новий відлік часу.

Солідні писання мають назву найпоширенішої книги в світі — Біблія. Саме так, Біблія, взагалі, та її остання книга «Одкровення святого Івана Богослова», зокрема — є предметом виключного аналізу і оформлена паралельними текстами в книгу Звір : релігіознавче дослідження, автори: Підмурний В. Д., Підмурний В. В. - м.Дніпропетровськ (нині Дніпро) : Видавництво Акцент, Видана 1 квітня 2016 р. - Обємом в 55 сторінок. - промо-тираж в 40 екземплярів. - ISBN 978-966-921-054-8.

В назву книги Звір вкладено сенс запрошення і анотація попереджає: «Звір - персональне запрошення звірити інформацію древнього пророцтва «Об'явлення святого Івана Богослова» з окремою авторською інтерпретацією. Запрошення спрямоване шанувальникам гуманітарних наук, студентам, психологам, філософам - людям розумним.

Автори змушені оприлюднити власне теоретичне припущення про зміст віщань древнього писання, бо порозумітися в тому, про що віщується в Біблії неможливо не тільки читаючи Біблію самостійно, а навіть після відвідування проповідників. Щонайменше, під час знайомства з біблейськими книгами, читання залишається читанням, а лекція проповідника скидається на монолог стомленого на пригріві хмільного безуглого. Маячня і суцільна абракадабра.

Дослідження древнього пророцтва «Об'явлення святого Івана Богослова», сублімоване авторами в наочний посібник для порівнянь. Автори книги-запрошення вітають всіх, хто має можливість першим відчути дихання незнайомих сентенцій. Порівняння виявляють новизну і вульгарність, несподівану складність і раптову простоту, неймовірні загадки і очевидні факти. Подібно до того, як із купи окремого каміння муляр викладає стіну муру, так і ми з вами, використовуючи слова писання та слова власного словарного запасу, побудуємо міст. Цей міст проляже через провалля між невіглаством і порозумінням. Разом, бо інше виключається, ми послідуємо по мосту, складеному зі слів пояснень та зі слів визначень, і, разом подолаємо шлях до бажаної істини.

Отже, давно очікуване Обявлення.

Фабулою древнього пророцтва “Одкровення святого Івана Богослова” є сподівання пророків на порозуміння з сучасниками, з гуманітаріями, з людьми розумними (Homo sapiens). Остання книга Біблії запрошувала нас до дослідження рекламним слоганом слова “Одкровення”. Це ж не на заборі нашкрябані якісь букви, які показують одне, а за собою не мають ніякого підтвердження. Ми виходили із наданої нам останньою книгою Біблії честі відвертості - не сумніватись в жодній букві, жоднім слові, жоднім реченні, жоднім вірші, жодній главі книги. Пропонуємо поглянути на Біблію під принциповим аспектом. Той, хто начуваний про Агнця, Альфу з Омегою, Ангелів, Апокаліпсис, Апостолів, Армагеддон, число 666, і т.д.,. винагородиться виявленням принципового збігу між віщаннями стародавнього пророцтва і вченнями античних філософів.

Біблія, взагалі, і остання її книга, зокрема, писана загадково, тому, що писана заради людини розумної. Сумнівів в компетентності послідуючих поколінь гуманітаріїв, а це, зокрема, - психологи, філософи, медики, астрономи, географи, біологи..., не було в часи складання писань, і немає на цю мить. Більше того, у сучасників є поважна підстава припускали можливість існування факту артистичного використання філософського мистецтва (стьобу), з метою випробування інтелектуальних здібностей людини. Якщо гора не йде до альпініста, тоді альпініст іде вгору, або як у Ціцерона : “Виключення, підтверджує правило”. Підмурний Василь та Підмурний Володимир зробили припущення про те, що успадковані оригінальні тексти біблейських писань є велелюдно незрозумілими, бо досі являються незбагненною криптографічною загадкою. Загадку склали представники загального коліна від народу, який іменує себе народом писання. Це є левіти. За ними з древніх часів водиться манера не тільки писати і читати тексти з права на ліво, та буквами позначати цифри, а навіть вкладати в слова різні сенси. Ми вичитували древній текст і, для наочності, цей же текст, записували дослівно, перекладаючи слова за існуючим з древності сенсом. Деякі слова перекладали за сенсом, випливаючим із контексту пророцтва. Зліва виписаний текст древнього пророцтва «Об'явлення святого Івана Богослова» в перекладі І.І.Огієнка, справа текст авторської інтерпретації, висловленої слово в слово, вірш навпроти вірша, глава навпроти глави. Для зручності перекладу текстів писань складено біблейський словник, в якому більщість слів мають авторський переклад. В результаті досліджень дійшли висновку про те, що кожна глава, речення і слово пророцтва, занотованого древніми пророками, відповідають науковим ствердженням античних філософів про людину. особу, індивід, суб'єкт і його місце в світі.

Окремо процитуємо головні категорії віщання пророцтва, видимі в принциповому авторському аспекті.

В назві твору: “Одкровення святого Івана Богослова” йдеться про апокаліпсис, як про колись-таки прийдешній момент оприлюднення розшифрованих знань, адже слово апокаліпсис переводиться з грецької, як об'явлення.

Поглавно починаємо обявлення:

1 глава повідомляє про існування системи взаємовідносин між особами. Система взаємовідносин між особами базується на чеснотах характеру.
Використовуються наукові висновки філософа древньої Греції Платона про чесноти:
1. Смиренність,
2. Доброзичливість,
3. Спокій,
4. Працьовитість,
5. Щедрість,
6. Аскетичність,
7. Витривалість.
В главі 17.11 повідомляється про восьму чесноту характеру особи: Відкритість.

2 глава повідомляє про прикмети та Азарт особи з чеснотами характерів: Смиренного, Доброзичливого, Спокійного, Працьовитого.

3 глава повідомляє про прикмети та Азарт особи з чеснотами характерів: Щедрого, Аскетичного, Витривалого.

4 глава повідомляє про прикмети та Азарт особи з різними схильностями темпераменту: (інформація потрапила в пророцтво зі сторінок 24-х книг Танаха)
Наводяться наукові висновки лікаря і філософа древньої Греції Гіпократа, який розділив людей за темпераментами, а у книзі «Про природу людини» висунув гіпотезу про те, що здоров'я ґрунтується на балансі чотирьох тілесних соків: крові, мокротиння, жовтої та чорної жовчі. Виявлені стійко виражені схильності темпераменту: холерична, меланхолійна, сангвінічна, флегматична схильність.
холерична (грец. χολή,холі, «жовч, яд» має високий рівень нервово-психічної активності та енергії дій), Пророцтво за неї художньо пише: І перша тварина подібна до лева,
меланхолійна (грец. μέλαινα χολή, мелена холе, «чорна жовч» має надмірну чутливість, потяг перебільшувати труднощі), Пророцтво за неї художньо пише: а друга тварина подібна до теляти,
а сангвінічна схильність темперамету особи за визначенням Гіпократа (лат. sanguis — «кров» має живу, рухливу, лабільну поведінку. Якості сангвініка зазвичай поєднуються з двлма властивостями - холерика або флегматика).
Оскільки в пророцтві глава 4.7 художньо пише, що «... третя тварина мала лице, як людина...» розглянемо слово — людина. Хто має повагу до біблейських писань, зустрічав:
(Буття 1:27) : « І Бог на Свій образ людину створив, на образ Божий її Він створив, як чоловіка та жінку створив їх.»
Звязані зі словом людина терміни виступають в значенні два, або пара і прицільно вказують на сангвінічний темперамент.
флегматична (грец. φλέγμα,флегма, «мокротиння», «слиз» має більш-менш постійний настрій), Пророцтво за неї художньо пише: а четверта тварина подібна до орла, що летить.

5 глава повідомляє про невідворотність відкриття системи взаємовідносин між особами: (інформація потрапила в пророцтво зі сторінок 24-х книг Танаха).

6 глава повідомляє про відкриття системи взаємовідносин між особами.

7 глава повідомляє про упередженність нинішнім обявленням 12-ти психологічно-освічених, обособлених колін (інформація потрапила в пророцтво зі сторінок 24-х книг Танаха).

8 глава повідомляє про вплив Виборів особи на трансформацію віри.

9 глава повідомляє про вплив Виборів особи на трансформацію філософії. Перше перетворення.

10 глава повідомляє про рішучий Вибір особи і факт трансформації філософії:
Багатьом сучасникам розуміння цього пророцтва стає ясним, та пояснення до нього спроможні дати лише плутане. При складанні писань древні пророки безповоротньо використали наукові знання з метою випробування довірливості та інтелекту людської особи.

11 глава повідомляє про базування віри. Про перевагу філософії і друге перетворення. Про перехід до загальної розумової діяльності: (інформація потрапила в пророцтво зі сторінок 24-х книг Танаха).

12 глава повідомляє про число, яке підкорить Персона:
Давньогрецький піфагорійський філософ і вчений Філолай про числа говорив: «Все, що пізнаване, має число, бо без нього нічого не можна ні помислити, ні пізнати». Речі пізнавані лише в тій мірі, в якій вони мають виразність в числах.

13 глава повідомляє про криптографічні висловленя:
В 18 вірші глави йдеться про цікаве число: «Тут мудрість! Хто має розум, нехай порахує число звірини, бо воно число людське. А число її шістсот шістдесят шість».
Віщання древнього пророцтва «Об'явлення святого Івана Богослова» започатковані мовою грецького койне. Число слів, використаних в тексті пророцтва, дорівнює «людському числу 666», тобто такому числу, котре обовязково слід розуміти за спароване. Ми вже пригадували, що Біблія містить слово — людина, в значенні два, або пара. В результаті маємо те, що маємо - 1332 слова, використаних для написання пророцтва. Криптографічна, азартна й інтригуюче відверта підказка вказує на загальне число слів віщання древнього пророцтва «Одкровення святого Івага Богослова».
Тобто, як у Філолая - древнє пророцтво є пізнаване по кількості слів, якими виписане.

14 глава повідомляє про відокремлення знання та віри:
Там, де є віра, немає знань. Перебуваючи в союзі з Аристотелем, який сформулював закон логіки, маємо закон виключеного третього: «однаковим чином нічого не може бути посередині між двома суперечливими твердженнями, але про один суб'єкт кожен окремий предикат необхідно або заперечувати, або стверджувати».

15 глава повідомляє про оголошений Результат Випадок Безмежний.

16 глава повідомляє про віру та ерудицію.

17 глава повідомляє про науку, антинауку та восьму чесноту характеру особи - Відкритість.

18 глава повідомляє про науковий принциповий Вибір і наукову дійсність.

19 глава повідомляє про прийняття Результата Випадка Розмаїтного:
(інформація потрапила в пророцтво зі сторінок 24-х книг Танаха).

20 глава повідомляє про знання.

21 глава повідомляє про нову наукову доцільність — піклування про здоровя організму, яке заключається в його 12-ти системах: На обкладинці книги подається графічна версія до 21 глави, демонструючи організм особи у вигляді куба, а дванадцять систем організму у вигляді 12 підвалин, на які спирається куб, тобто організм особи.
Використані наукові висновки лікарів і філософів древньої Греції від Гіпократа до Галена, про єдність 12 систем організму. В Євангеліях Нового Заповіту змальовано фігурально, як розбігаються 12 апостолів, коли зраджує лише один із них. Тобто в формі правдоподібної життєвої історії наводиться приклад роботи 12 життєво основоположних систем організму особи. При відмові в роботі бодай однієї із систем організму, ніякі другі системи нездатні замінити ту, яка відмовила. Як результат - організм гине).
Перелічимо різні системи єдиного організму:
1. Центральна нервова система - регуляція і інтеграція всіх життєвих функцій організму.Артеріальний тиск 120/80 мм.рт. стовпа.
2. Система органів кровотворення - забезпечення сталості складу крові.
Гемоглобін 130 мг / літр.
3. Система органів кровообігу - забезпечення транспорту поживних речовин у клітину і звільнення її від продуктів життєдіяльності.Число серцевих скорочень 78 раз / хв.
4. Система органів дихання - забезпечення організму киснем, необхідним для всіх біохімічних процесів, виділення вуглекислого газу.
Число дихальних рухів 16 раз / хв.
5. Система органів травлення - споживання, переробка і засвоєння поживних речовин, виділення продуктів життєдіяльності.Білірубін 21 мкмоль / літр.
6. Система органів сечовиділення і шкіра - виділення продуктів життєдіяльності, очищення організму.Сеча 1,5 л з питомою вагою 1020 р / літр.
7. Репродуктивна система - відтворення організму.Сталий з віком вага, запас чистої води і енергії.
8. Ендокринна система - регуляція біоритму життя і основних процесів обміну речовин, підтримання сталості внутрішнього середовища.Цукор крові 5,5 мкмоль / літр.
9. Кістково-м'язова система - забезпечення структурності, функцій пересування і виконання робіт.РН 7,43 кислотність.
10. Лімфатична система - здійснення очищення організму, знешкодження чужорідних агентів.Кількість еритроцитів 4500х10 9.
11. Імунна система - забезпечення захисту організму від шкідливих і чужорідних факторів.Температура тіла 36,60 С.
12. Периферична нервова система - забезпечення протікання процесів збудження і гальмування, проведення команд ЦНС до робочих органів.Холестерин 6,0 мкмоль / літр.

22 Заключна глава пророцтва говорить про системний взаємозвязок Почина, Випадка, Обставини, Азарта, Вибора, і накінець Результата.

На цьому дослідження не закінчується, адже досконалість не має меж. Проте першим висновком авторського дослідження є обгрунтована впевненність в оцінці Біблії, як криптографічного збірника з гуманітарних знань, а точніше - знань з психології і філософії. Зіібрані особою і на користь особі писання віками не залишали байдужих до себе. Біблія нагадує, що на розгадку писання чекають сучасники. Книга Звір - наочний посібник, який містить алгоритм прочитання Біблії. Звір. ISBN 978-966-921-054-8.

Бажаємо сучасникам змін на краще.

Підмурний Василь та Підмурний Володимир,
автори книги Звір.
м. Дніпро. 7525 р.С.С. (2016 р. Р.Х.)


Коментарі: 1 | Залишити коментар


Усього 10. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 1 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті