Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 25 квітня 2024
22:48

БЛОГИ

Мечниковський молодіжний


15 квітня 2014, 16:42

Лікарі обласної лікарні ім. Мечникова проведуть огляд членів Дніпропетровської облорганізації товариства сліпих



17 квітня обласна консультативна поліклініка лікарні імені Мечникова прийматиме у себе членів Дніпропетровської обласної організації Українського товариства сліпих. Протягом дня пацієнтів з вадами зору проконсультують та оглянуть кращі профільні фахівці мед закладу.
«Одним із основних напрямів роботи обласної лікарні є надання допомоги найменш соціально-захищеним категоріям населення. Люди, які втратили зір чи не найбільше потребують найбільшої підтримки та допомоги. Наші спеціалісти завжди прийдуть на допомогу кожному пацієнту незалежно від територіальної, національної приналежності чи соціальної категорії. Обласна лікарня – є справжнім островом милосердя та допомоги», - підкреслив головний лікар обласної лікарні Сергій Риженко.
Захід відбудеться за ініціативи головного лікаря Сергія Риженка та голови Дніпропетровської облорганізації Українського товариства сліпих Василя Горбенка. У 2013 році обласна лікарня провела дві подібних акції для членів Дніпропетровської облорганізації УТОС.
Початок акції - 11.00 на 3-му поверсі обласної консультативної поліклініки Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова


Останній раз редагувалося: 15.04.2014 16:42


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті