Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
16:03

БЛОГИ

Oleg Chernenko


30 листопада 2012, 18:52

Громадські слухання про необхідність вулиці Гітлера в Дніпропетровську.

Ні, вам не почулось. Це дійсно так. Намагання вчинити якісь слухання по переіменуванню вулиці Косіора, або взагалі обговорювати чи необхідна така вулиця, влаштовувати голосування - це дурість вищої ланки. Адже для кожного українця Косіор є тим самим Гітлером і зла зробив Україні не менше.
Отже, висновок один.
Той, хто це влаштовує, хто захищає назву Косіора, Постишева. Чубаря він перетворюється автоматично у захисника Гітлера.
Те, що намагаються зараз зробити окремі засоби масової дезинформації, що зомбують населення брехнею про начебто доброго дяду Косіора, або звичність цієї назви для людей - є фашистами і ніким більше. Саме фашисти були б теж не проти, аби знищити українців, те саме робив Косіор, те саме роблять захисники цієї назви вулиці.
На цьому ресурсі було влаштоване опитування і результати його виявили, що насправді розумних і чесних людей в нашому місті більшість. Більше 51 відсотків проголосувало за переіменування вулиці Косіора.Лише 34 відсотків проти і близько 15 байдуже. Це говорить лише про те, що вирощуючи радянську людину КПРС натомість виростила фашиста. саме ці 34 відсотки визнали себе фашистами і стали на один щабель з цими катами: Косіором, Постишевим, Чубарем, Гітлером.



Останній раз редагувалося: 30.11.2012 18:56


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Dmitrij01  (07.12.12 22:25): Я вот думаю, как всё же много недочётов было в органах Советской власти. Сколько обидных промахов совершено товарищами Коссиором, Постышевым, Чубарем,Ежовым и Берией. Скольким таким вот недобиткам как ты ошибочно поверила Советская власть. Сколько двурушников таких как ты ушло от ответа. А обговорювання ,конечно, нужны, чтобы такие как ты не думали, что вы гитлеровские подстилки полностью перемогли. Ошибки будут исправлены. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті