Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 1 травня 2024
07:52

БЛОГИ

lorik1702


17 квітня 2024, 10:06

Дніпропетровщина: мобільний ЦОП продовжує надавати послуги платникам

Мешканців сіл Григорівка, Воскресенівка та Шевченкове Синельниківського району Дніпропетровської області з послугами та сервісами відвідав мобільний Центр обслуговування платників (ЦОП) Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС).
Роботу мобільного ЦОПу забезпечили фахівці Васильківської ДПІ ГУ ДПС під керівництвом заступника начальника ГУ ДПС Леонова Валерія (у режимі відеозв’язку).
Спілкувались про електронні сервіси ДПС України, зокрема, щодо користування «Електронним кабінетом», мобільним застосунком «Моя податкова», а також про створення централізованої електронної черги для запису до ЦОПу.
Не залишились без уваги податківців питання платників стосовно особливостей оподаткування у період дії воєнного стану, мінімального податкового зобов’язання, плати за землю, деклараційної кампанії 2024, актуальності реєстраційних даних громадян у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків.
Відвідувачі мобільного ЦОПу отримали 32 адміністративні та 118 інших послуг.
Мобільний ЦОП – це формат податкової допомоги, яку платники мають можливість отримати швидко та у зручний спосіб.
Не зупиняємось!


Останній раз редагувалося: 17.04.2024 10:06


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті