Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 29 квітня 2024
01:52

БЛОГИ

lorik1702


29 березня 2024, 09:09

Плата за землю – важливе джерело наповнення місцевих бюджетів Дніпропетровщини

Плата за землю – це обов’язковий платіж у складі податку на майно, що справляється у формі земельного податку або орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності.
Протягом січня – лютого 2024 року до місцевих бюджетів Дніпропетровщини від юридичних осіб надійшло понад 988,2 млн грн плати за землю, що на понад 107,5 млн грн, або на 12,2 відс. більше ніж у січні лютому 2023 року. Фізичні особи поповнили місцеві скарбниці майже на 66,3 млн грн, надходження збільшились у порівнянні з відповідним періодом 2023 року на понад 9,3 млн грн, або на 16,3 відсотки. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Елеонора Шкода.
Керівниця податкової служби області подякувала платникам за фінансову підтримку громад і нагадала, що орендна плата – це обов’язковий платіж за користування земельною ділянкою державної або комунальної власності на умовах оренди і платники мають своєчасно сплачувати орендну плату до бюджетів. Підставою для нарахування орендної плати за земельну ділянку є договір оренди такої земельної ділянки.


Останній раз редагувалося: 29.03.2024 09:09


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті