Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 25 квітня 2024
10:32

БЛОГИ

marik2104


13 червня 2018, 16:29

У Дніпропетровській області ліквідовано конвертаційний центр, через який привласнювалися бюджетні кошти

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області ліквідували конвертаційний центр з обігом понад 120 млн. грн., через який фігуранти привласнювали бюджетні кошти.
В рамках розслідування кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за ч.3 ст.212 КК України було встановлено групу осіб, які надавали послуги підприємствам реального сектору економіки з різних регіонів України щодо ухилення від сплати податків та незаконного переведення грошових коштів з безготівкової форми в готівкову.
Для реалізації злочинних намірів фігуранти створили низку підконтрольних підприємств, використовуючи реквізити яких протягом 2017-2018 рр. про конвертували більше 120 млн. грн.
Клієнти конвертцентру перераховували на рахунки підконтрольних фігурантам компаній кошти за нібито придбані товари чи послуги. У подальшому ці кошти знімалися готівкою та передавалися клієнтам, за вирахуванням певного відсотка, який слугував нагородою за незаконні послуги.
Окрім того, фігуранти використовували реквізити компанії - сільгоспвиробника, через яке отримували з бюджету дотаційні грошові кошти, які фактично використали для особистого збагачення, зокрема, здійснили будівництво пекарні та ресторану.
За результатами проведених заходів вилучено 295 тис. грн. готівкою, 6 відтисків печаток підконтрольних підприємств, чорнові записи, первину фінансово – господарську та бухгалтерську документацію підконтрольного с/г підприємства та ін.
Слідство триває.



Останній раз редагувалося: 13.06.2018 16:29


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті