Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 24 квітня 2024
12:53

БЛОГИ

melnichenkoig


4 грудня 2017, 12:46

Північна Корея зірве ОІ-2018 атакою на цивільних?

Згідно зі звітом Unity Resources Group - приватної компанії, що надає послуги в області консультування з питань безпеки - основною загрозою проведення зимових ОІ-2018 в Пхенчхані є потенційні дії Північної Кореї.  На думку аналітиків, Кім Чен Ин спробує зірвати Ігри атакою на цивільних осіб з числа представників команд. Найбільшому ризику піддаються команди США і їх союзників.
 

Окрему увагу в звіті приділяється зростаючiй напруженості у відносинах між США і КНДР. Нетактовний підхід Дональда Трампа, який погрожував "повністю знищити Північну Корею", плани Пентагону по вторгненню в КНДР і знищенню її ядерних об'єктів, проведення США військово-морських і військово-повітряних навчань і тренувань по захисту персоналу посольства поряд з евакуацією членів сімей дипломатичних працівників - все це лише провокує агресивну реакцію з боку Пхеньяну, який заявив, що Корейський півострів знаходиться "на межі вибуху".
   

Фахівці Unity Resources Group відзначають, що хоча тероризм і є глобальною проблемою, ризики для відвідувачів ОІ-2018 відносно невеликі. Здійснити теракт із застосуванням вибухових речовин практично нереально, однак потрапити під вантажівку, особливо по шляху проходження до стадіону, ви можете з великою часткою ймовірності.


В цілому, поїздка в Пхенчхан в лютому майбутнього року як для спортсменів, так і для вболівальників може бути пов'язана з серйозною небезпекою для життя. Люди, які купують квитки на Олімпіаду, планують поїздки на свій страх і ризик - в обстановці, що складається ніхто не в змозі гарантувати їм повну безпеку.

Первоисточник.  


Останній раз редагувалося: 04.12.2017 12:46


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті