Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 19 квітня 2024
21:00

БЛОГИ

gorichnyarsy


28 листопада 2017, 12:25

Дагмар Фрайтаг: Німеччина поїде в Пхенчхан незважаючи на загрозу безпеці

Ситуація навколо КНДР все більше загострюється напередодні Олімпійських ігор в Пхенчхані, страх зростає. Наші сусіди, Австрія, Франція та Норвегія, відчувають великі сумніви, чи варто в таких умовах їхати на Олімпіаду або краще її бойкотувати заради безпеки своїх спортсменів і уболівальників. Що стосується Німеччини, то її участь в іграх поки під питанням, принаймні так повідомляють газети. Представник Олімпійського Комітету Дірк Шіммельпфеніг заявив: "У січні ми розглянемо актуальний стан і приймемо відповідне рішення". Президент німецького Олімпійського Комітету Альфонс Херман не раз говорив: "Для нас безпека всієї олімпійської команди стоїть на першому місці".

Однак, як з'ясовується, подібні висловлювання політиків зовсім не означають турботу про наших атлетів, і питання безпеки їх насправді мало хвилюють. Головне для уряду - імідж країни на міжнародній арені і політичні дивіденди, які можна вичавити з участі в Олімпіаді в таких непростих політичних умовах. Саме це читається між рядків листа голови спорткомітету бундестагу Дагмар Фрайтаг, адресованого президенту Олімпійського Комітету ФРН Альфонсу Херман.

Отже, Німеччина візьме участь в Зимових Олімпійських іграх 2018 у Пхенчхані. З огляду на вибухонебезпечну обстановку на Корейському півострові, постійні взаємні погрози Дональда Трампа і Кім Чен Ина, радіти нам чи готуватися нести траур за співвітчизниками?

Дагмар Фрайтаг пише: "Ми не виключаємо, що невизначеність навколо КНДР може внести деякі корективи в план участі німецьких спортсменів в Олімпійських іграх. Зокрема, мова йде про кількість делегованих атлетів". Якщо я вірно розумію пані Фрайтаг, поїдуть не всі. Дуже цікаво, кого уряд має намір поставити під удар? Чиї життя він готовий принести в жертву політиці? Ковзанярів? Біатлоністів? Гірськолижників? Подивіться на наших функціонерів і спортсменів! Норберт Лох, Макс Хартунг, Фелікс Нойройтер, Лаура Дальмаєр, Марко Штурм, Ерік Лессер, Марен Хаммершмідт і багато інших - їх моральний дух опустився нижче плінтуса. З таким настроєм нам ніяких медалей не побачити ... І взагалі, що найважливіше: людське життя або олімпійська нагорода та гри бездушних політиків?

Переклад з сайту sw-anzeiger.de



Останній раз редагувалося: 28.11.2017 12:25


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті