Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 19 квітня 2024
17:41

БЛОГИ

medisum


16 листопада 2017, 17:43

На Українській енергетичній біржі відбулися перші торги природним газом з точкою передачі в підземних сховищах

15 листопада на Українській енергетичній біржі відбулися перші торги природним газом з точкою передачі в підземних сховищах ПАТ "Укртрансгаз". Продавцем ресурсу з поставкою в листопаді виступила компанія МЕТ Україна. До цього торги природним газом на Українській енергетичній біржі проводилися виключно на умовах передачі газу у віртуальній торговій точці в газотранспортній системі.
"Сьогоднішні торги – це ще один значний крок для посилення інтеграції ринків природного газу окремих держав - сторін Енергетичного Співтовариства, який сприятиме транскордонній торгівлі природним газом у рамках Енергетичного Співтовариства. Нагадаю, що сьогодні українське законодавство дозволяє зберігання імпортованого газ в режимі "митний склад" та передбачає використання операцій бекхолу. Торгівля природним газом зі сховища – це не лише можливість подачі газу за всіма напрямками, а й передумова створення газового хабу в Україні" - прокоментував електронні біржові торги Генеральний директор ТБ "Українська енергетична біржа" Олександр Коваленко.
При цьому, представник акціонера "МЕТ Україна" Аттіла Санісло повідомив: " Сьогодні МЕТ Україна - великий системний гравець на ринку природного газу в Україні, ми стежимо за новими трендами на ринку і зацікавлені в розвитку ринку, прозорих правил роботи і його ліквідності. На нашу думку, продаж через біржу - найбільш прозорий і цивілізований механізм роботи і сьогодні ми продали перші обсяги природного газу в ПСГ і в подальшому будемо забезпечувати українських споживачів стабільним і надійним ресурсом ".




Останній раз редагувалося: 16.11.2017 17:43


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті