Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 25 квітня 2024
08:23

БЛОГИ

Підмурний


25 серпня 2017, 09:33

Звір.

Біблейська інформація є найпоширенішою інформацією в світі, за повідомленнями спостерігачів, і тримається в книгах перекладених на сотні мов та тисячі діалектів. Більше того, передана всіма можливими формами передачі, біблейська інформація є загальновідомою і водночас незбагненною інформацією. Тексти біблейських оповідань вносять сумнів щодо писемності людства, чарівними, казковими, незрозумілими, загадковими висловлюваннями. Успадковані тексти незбагненно недосяжні, немов навмисне зашифровані авторами переказів та писань. Водночас, проповідники несуть до аудиторії маячню і абракадабру.


Загадковість, властива Біблії, стала поштовхом для проведення прискіпливого дослідження самої відкритої книги “ Апокаліпсису святого Івана Богослова”. Дослідники помітили прикмети артистичного використання філософського мистецтва для стьобу над гуманітаріями. Автори древніх текстів, як найкращі знавці душі і тіла людини, шифрували інформацію так, щоб вона була збережена, доповнена, використана, і, в решті решт, розшифрована до рівня первісного сенсу, закладеного в писання.


Понад 2000 років існування Біблії пробігли непомітно для її цноти, доки автори дослідження не піддали детальному аналізу і вивченню інформацію останньої книги Біблії , сподіваючись найти відповідь на загадку Біблії саме в апокаліптичному (з піднятим покровом) матеріалі. Факт за фактом викрили дивне співпадіння між текстом книги і вченням філософів древньої Греції. Нині немає сумнівів в тому, що філософи середземноморя зашифрували в текстах білейських книг інформацію про людину та її місце в світі.


Звір - персональне запрошення звірити інформацію древнього пророцтва «Об'явлення святого Івана Богослова» з окремою авторською інтерпретацією.

Запрошення спрямоване шанувальникам гуманітарних наук, студентам, психологам, філософам - людям розумним.


Звір. ISBN 978-966-921-054-8.


Останній раз редагувалося: 25.08.2017 09:33


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті