Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 20 квітня 2024
14:31

БЛОГИ

Підмурний


23 серпня 2017, 03:05

Останні вірші останньої глави останньої книги Біблії.

Складачі біблейських писань дотримувались особливого правила криптографії — правила десятини. За правилом десятини кодувались 90% вживаних в тексті Біблії слів. Десять відсотків від кількості вживаних слів, так звана десятина, залишалась в вільному, природньому, незмінному сенсі. Мішанинина зі слів закодованих і вільно написаних перетворилася в конкретну, загадку.

Складачі біблейських писань передбачили прийдешній час винайдення алгоритму читання закодованої інформації. Читаймо останні вірші останньої глави останньої книги Біблії.

18 вірш стверджує про те, що збагачення біблейських текстів алгоритмом їх читання приведе до появи фундаментальної системної інформації закладеної в книги Біблії древніми філософами середземномор'я.

19 вірш стверджує про те, що читання Біблії без використання алгоритму читання залишить читача в невіданні.

20 вірш стверджує про те, що автори алгоритму читання Біблії оприлюднять криптографічний код.

21 вірш стверджує про те, що суспільство отримає як подарунок від авторів алгоритму читання Біблії оцей довгоочікуваний алгоритм читання Біблії! Саме так.


Останній раз редагувалося: 23.08.2017 03:05


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті