Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Вт, 16 квітня 2024
11:00

БЛОГИ

Підмурний


23 липня 2017, 10:55

Апокаліпсис

Дивовижно.
Проте факт.
Біблія закликає на апокаліпсис. Апокаліпсис - це транслітерація грецького слова з сенсом підняття покрову. Апокаліпсис - неординарна дія. Апокаліпсис - тривіальна дія. Апокаліпсис - рутинна дія. Апокаліпсис - повсякденна дія. Апокаліпсис - особлива дія. Будь що, апокаліпсис - це відкриття.
Дивовижно.
Проте факт.
Аапокаліпсис - це зняття покрову, будь то підняття повік, відкорковування пляшки, підняття кришки з кухонного посуду, зняття покривала зі столу або з ліжка, підняття завіси з театральної сцени, зняття покрову з памятника чи безліч інших ревеляцій.
Дивовижно.
Проте факт.
У випадку з Біблією, апокаліпсис - це зняття покрову з Біблії.
Дивовижно.
Проте факт.
Неймовірне зняття покрову з Біблії так і залишилось непоміченним з моменту оприлюднення цієї неординарної, тривіальної, рутинної, повсякденної, особливої дії
Дивовижно.
Проте факт.
Знято покров з загальновідомої таємниці людського числа 666 - що означає 1332 грецьких слова (666Х2=1332), використаних для написаннія початкового тексту Обявлення святого Іоана Богослова.
Дивовижно.
Проте факт.
Більше року минуло з того часу, як Біблія отримала філософський стриптиз.
Покров знято.
Апокаліпсис здійснився.
Милуйтесь.
Дивовижно.
Проте факт.
Біблія перед вами - як є.


Останній раз редагувалося: 23.07.2017 10:55


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті