Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
22:34

БЛОГИ

Mira Vognu


21 грудня 2016, 15:02

На Дніпровщині закупили трактор на 200 тис. грн дорожче

Вище професійне училище № 75 у с. Олександрівка, Покровського р-ну, Дніпровської області здійснило закупівлю колісного трактору MASSEY FERGUSON GEBR. MF 7624 DYNA-VT. 8 грудня було визначено переможця торгів – ТОВ «Амако Україна», цінова пропозиція якого – 2 млн 665 тис. грн.
Конкуренцію ТОВ «Амако Україна» склало миколаївське ТОВ «Техноторг», яке запропонувало на 215 тис. грн дешевшу пропозицію, проте зазнало поразки. (Д1 Розкриття пропозицій)
Моніторинг ринкових цін тракторів марки MASSEY FERGUSON GEBR. MF 7624 показав, що їх ціна становить орієнтовно 2 млн 200 тис. грн. Така ціна, наприклад, зазначена на сайті Autoline (Д2 Ринкова ціна)
Товариство-переможець «Амако Україна» є серйозним постачальником сільськогосподарської техніки в Україні. За 8 років тільки у державних закупівлях ТОВ уклало 49 угод на 42 млн грн (Д3 Закупівлі Амако Україна)
Засновниками ТОВ є житель Саудівської Аравії Саад А.І. Алкораєф та великобританське товариство Амерікен Машінері Компані Лімітед. Керівником фірми в Україні є Бородій Дмитро Володимирович.
ТОВ «Техноторг» має статутний фонд сумою 4 тис. грн. Власниками фірми є миколаївські підприємці Калюжний Ігор Іванович і Березовський Євген Маркович. Фірма відома завищенням цін на державних закупівлях, однак часто отримує перемогу на державних тендерах.
Таким чином, трактор Вищим професійним училищем було закуплено за значно завищеною ціною, у фірми, яка має по факту належить мешканцям Саудівської Аравії, проте виготовляє високоякісну продукцію.






Останній раз редагувалося: 21.12.2016 15:02


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті