Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 26 квітня 2024
01:54

БЛОГИ

Mira Vognu


6 грудня 2016, 15:15

2,4 млн грн за гідрооксихлорид алюмінію ділять офшорні фірми

Фірми-партнери, ТДВ «ПХЗ «Коагулянт» та ТОВ «Торговий будинок «Аква-Холдинг» розіграли тендер на 2,4 млн грн.
Обласне комунальне виробниче підприємство «Дніпро-Кіровоград» за результатом проведеного тендеру і укладеного 15 листопада договору закупить у ТДВ «ПХЗ «Коагулянт» 250 тонн гідрооксихлориду алюмінію для очищення води централізованого водопостачання. Про це йдеться у договорі, розміщеному на сайті електронної системи публічних закупівель.
У конкурсі взяли участь всього два товариства: ТДВ «ПХЗ «Коагулянт» та ТОВ «Торговий будинок «Аква-Холдинг». Цікавим є те, що підприємства не знижували початково заявлених цін. (Додаток 1 Розкриття пропозицій, Додаток 2 Раунди)
Власниками переможця тендеру ТДВ «ПХЗ «Коагулянт» є дніпровські підприємці Олександр Константинов, Євген Острейко та Рената Ярошенко, а також ТОВ НВП «Поліпром», «Поліпром Ассетс (КІПР) Лімітед» з юридичною адресою на Кіпрі та «Голдфокс Юроп Дівіжн ЛТД» прописане на Белізі.
Засновниками фірми-конкурента, ТОВ «Торговий будинок «Аква-Холдинг» є Сергій Астахов та ТОВ з іноземними інвестиціями «Євроленд», кінцевим бенефіціарним власником значиться «Грант Стар Груп ЛЛС» на Сейшелах.
Співзасновник «Аква-Холдинг» – ТОВ з іноземними інвестиціями «Євроленд» прописаний за однією адресою з ТДВ «Перечинський ЛХК» – по вул. Ужанська (Червоноармійська), 25 у м. Перечин Закарпатської обл. та має з ним спільний номер телефону – 0314523168. Співвласниками ж ТДВ «Перечинський ЛХК» є вищезгадані дніпровські засновники «ПХЗ «Коагулянт» Константинов, Острейко і Ярошенко. (Додаток 3, Додаток 4)
Нами було надіслано лист до Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України із проханням звернути увагу на корупційну складову укладеного договору






Останній раз редагувалося: 06.12.2016 15:15


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті