Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 25 квітня 2024
05:19

БЛОГИ

Mira Vognu


5 грудня 2016, 13:39

Регіонали дніпровщини знову розігрують тендери

У тендері, який провело Управління капітального будівництва виконкому Криворізької міської ради, взяли участь близькі фірми і перемогу отримало товариство із дорожчою пропозицією.
24 листопада було обрано переможця тендеру на виконання будівельних робіт на вул. Симонова в м. Кривий Ріг Дніпровської області. Планується до кінця 2017 року влаштувати інженерні мережі та споруди, асфальтобетонне покриття дороги і тротуарів, дитячий майданчик і майданчик під сміттєві контейнери, нанести розмітку, встановити урни і лавки, благоустроїти та озеленити територію. Понад 17 млн грн містянам буде коштувати улаштування асфальтобетонного покриття і понад 14 млн грн – зовнішня каналізація. (Додаток 1 Перелік локальних кошторисів по об’єкту)
Перемогу отримало ТОВ «Донпромпроект» із ціновою пропозицією у 53,98 млн грн. Конкурувало товариство-переможець із дніпровським «Альянс-Строй-Проект», яке запропонувало на 9 % меншу ціну. Проте пропозицію було відхилено через відсутність технічного завдання, інформації про кваліфікацію працівників та довідки про обладнання і матеріально-технічну базу.
Зараз криворізький «Донпромпроект» належить Юрію Герману з Тернопільщини. Торік фірмою-переможцем володів Марко Попов, відомий як співзасновник ТОВ «Ремтекс», де його партнером був екс-депутат Криворізької райради від Партії регіонів Юрій Вінклер. З січня 2012 року це підприємство виграло державних тендерів на 55 млн грн, а разом з «Донпромпроектом» – більше, ніж 100 млн грн. У 2014 році місцеві журналісти провели розслідування по «холдінгу» Попових у м. Кривий Ріг. Із прізвищем Попов пов’язано багато суперечливих закупівель.
Разом із тим успішне товариство «Донпромпроект» має статутний капітал у розмірі всього 1 тис. грн. (Додаток 2 Статутний капітал)
Єдиним конкурентом на торгах виступило дніпровське ТОВ «Альянс-Строй-Проект» із статутним капіталом вже в 5 тис. грн. (Додаток 3 Статутний капітал) Засноване товариство було у червні 2016 року Філімошиним Юрієм Анатолійовичем, який також є співзасновником вищезгаданого ТОВ «Ремтекс» разом із М. Поповим і Д. Мілютін (С. Мілютін був прес-секретарем О. Вілкула). Відомо, що не так давно засновником «Донпромпроект» значився саме Д. Мілютін. (Додаток 4 Зміна керівника)
Подібні зв’язки мали б насторожити УКП, проте, очевидно, що між замовником і учасниками є домовленість.






Останній раз редагувалося: 05.12.2016 13:39


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті