Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
23:13

БЛОГИ

rolan


22 вересня 2016, 19:08

У ДРУЖНІЙ ДО ДЕРЖАВИ АРГЕСОРА БІЛОРУСІЇ «ВІДКРИЛИСЯ ОЧІ» НА «ВАТНІ ЗМІ РОСІЇ !»

Завдяки Росії та російським пропагандистам, усі цивілізовані засоби масової інформації дізналися і побачили, що ж насправді віщають в медійному просторі РФ та поза його межами, пишуть в журналах та соціальних мережах, так звані «ВАТНІ ЗМІ» та яке насправді місце, вони займають у медійному просторі світової спільноти.
Відповідь дуже проста – це безодня тоталітарного режиму «Путіна і Ко», яка створена з метою свідомого паплюження демократичних цінностей і встановлення безальтернативності думки суспільства з питаннь діяльності держави, встановлення її внутрішнього та зовнішнього курсу через засоби масової інформації, які повністю контролюються вказаною купкою брехунів та державних злодіїв, на терені російської території так і за її межами.
Крапка на тему: «української кризи», як люблять говорити у державі агресора, поставлена вже давно. Світовій спільноті вже наочно представлені безліч незаперечних фактів того, що кадрові російські солдати та офіцери не тільки перебувають в якості «інструкторів» чи «відпускників» на тимчасово окупованій території України, а і нещадно вбивають, мордують та нищать наших патріотів, військовослужбовців та звичайних громадян. Те саме стосується і військового озброєння, що не прихованно, під виглядом «гумконвоїв», цинічно доставляється на територію Донеччини та Луганщини - танки, гради, новітня техніка, що перебуває виключно на озброєнні у РФ, в тому числі біологічна зброя, яку потім «тестують» на громадянах України. Всупереч тяжкій ситуації в країні, вони проявляють мужність та свій патріотизм на фронті, захищаючи цілісність та суверенітет України.
Водночас, «ВАТНІ ЗМІ» на своїх каналах та виданнях наголошують на тому, що «сепаратисти» – це «друзі», які покликані захищати права та інтереси громадян на окупованій території держави. Однак, чомусь замовчують, що вони рухаються не на громадському транспорті, а на танках та «БТР-ах», носять не портфелі с паперами, а автомати «Калашнікова» та іншу зброю. Я вже не кажу за фінансове забезпечення, відсутності правопорядку, належного харчування та умов проживання, - відвертого безладу на території України, що тимчасово окупована такими «господарями».
Наразі, таке життя «вони» вважають кращим за українське, а для підтримки цього, у «Раші» та підконтрольним їм ЗМІ, працює цілий штат «казкарів», де по прямій вказівки шизофренічного «Путіна», ставляться задачі по створенню сюжетних ліній для «сепарських ЗМІ» з духовною тематикою підміни фактажу за рахунок «недореспублік» та пошуку «зрад» чи «перемог» на окупованій українській території в цілому.
Тож, улюбленець російської публіки канал «Росія 24», став відправною точкою початку кінця вже набридлої брехні та відвертої ахінеї, що лунає з вуст навчених професійно брехати своїм громадянам «ведучих», які поза кадром, вже самі кепкують із своїх «диво сюжетів», у державі пострадянського простору Республікою Білорусь.
Здоровий глузд та аналіз подій вже давно «втлумачив» у маси громадськості всього світу, що «той, хто володіє інформацією, володіє світом», і той, хто доносить у такі маси відповідну інформацію не завжди є об’єктивним в її висвітлені, переслідуючи свою певну мету» як-то «русский мир». Проте коли такий «мир» безпідставно «відриває» від суверенної та незалежної держави шматки території, під дулами автоматів проводять «референдуми» та починає неоголошену війну із застосуванням важкого озброєння, вбиваючи та грабуючи простих людей, нехтуючи всіма принципами міжнародного права, то люди інших держав вже не можуть терпіти такого знущання, навіть у медійному просторі, адже така країна попри дружні стосунки може прийти і до них.
В Міністерстві інформації Білорусії повідомили, що директора автозаправної станції «United Company» Віталія Кулакова за незаконну трансляцію російського каналу «Росія 24» будуть судити, з посиланням на видання «Наша Нива».
Згідно до законодавства Республіки Білорусь, канал «Росія 24» заборонений для трансляції в громадських містах без спеціального дозволу від контролюючого органу, яким є Міністерство інформації Республіки.
Слід зазначити, що безпосередньо самого каналу немає у списках іноземних телеканалів, які мають дозвіл на трансляції у Білорусії.
Героєм інциденту став журналіст Гліб Лободенко, який перебуваючи на АЗС під Столбцами в серпні 2016 року перепросив співробітників станції перемикнути канал «Росія 24», на що отримав категоричну відмову, посилаючись на пряму вказівку директора АЗС пана Кулакова.
Не бажаючи слухати подальшу маячню, яка лунає з рота «казкарів-ведучих» сепаратистського телеканалу, він поскаржився на АЗС в контролюючий орган, місцеву владу та зателефонував «горе» директору Віталію Кулакову.
Наразі, на дійових осіб пропаганди «русского мира» складені адміністративні матеріали та їх скеровано до суду для притягнення винних осіб до відповідальності.
Такий випадок, ще раз підкреслює небайдужість, навіть дружніх держав до країни агресора, що захоплювати території інших держав та розпалювати на таких територіях неоголошену війну із застосування кадрових військових та важкого озброєння є злочином проти людяності, за який рано чи пізно треба буде відповідати у Гаагському суді, а небайдужість простих людей, ще раз засвідчує, що ніякі «ВАТНІ ЗМІ» та їх «антиукраїнська пропаганда» не переможуть здоровий глузд.
Не зволікайте своїми правами на об’єктивну та чесну інформацію, як зробив білоруський журналіст Гліб Лободенко, щоб потім не вислуховувати безглузді тези маленького та нікчемного премєр-міністра Росії Дмитра Медведєва: «Денег нет, но вы держитесь. Хорошего настроения», бо це і є «русский мир» у своїй красі та сутності !!!



Останній раз редагувалося: 22.09.2016 19:08


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті