Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 24 квітня 2024
11:23

БЛОГИ

Mira Vognu


23 липня 2016, 15:23

Не ProZorroрий ремонт школи на Дніпровщині

За 2,4 млн грн. замість пропонованих 1, 8 млн грн. буде ремонтуватись Просянська ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка знаходиться у смт. Просяна Покровського району Дніпровської області.
Роботи з капітального ремонту школи мають завершитись до вересня цього року, хоча пропозиція була акцептована у кінці червня. За цей час мають бути проведені роботи по заміні дерев’яних вікон і дверей на металопластикові; у системі опалення замінені стояки і радіатори; замінений зовнішній трубопровід.
У тендері взяли участь 6 конкурсантів із Дніпра та області. (Додаток 1 2 скани) Перемогу здобуло ТОВ, яке запропонувало одну із найдорожчих цін за виконання робіт. ТОВ «Інтерпен-Д» було засноване 1998 року, і має статутний фонд у розмірі 150 тис. грн. Саме ТОВ знаходиться у с. Степовому, а засновники і керівник прописані у Дніпрі. (Додаток 2) Товариство не є постійним учасником тендерних торгів, і цей підряд є знаковим проектом для «Інтерпен-Д». Засновниками є мешканка Дніпра – Малова Тамара Іванівна та одеський підприємець, Ключников Борис Михайлович.
ТОВ «Інтерпен-Д» запропонувало заплатити 2 млн 400 тис грн. за виконання робіт. Ця сума є однією із найдорожчих серед запропонованих. Дорожчу пропозицію запропонувало тільки МПП «БМД і КО», яке має донецьке коріння. Керівник «БМД і КО», Бистрова Надія Михайлівна, одночасно є керівником ТОВ «Бетон-Пласт», яке успішно функціонує у Донецьку. Трьом товариствам із нижчими пропозиціями було відмовлено через невідповідність назви об’єкту до назви предмету закупівлі та через відсутність деяких штампів і копій, які можна було запросити повторно у випадку бажання зекономити обласний кошт. (Додаток 3 (1,2,3) Відхилення пропозицій) Економічно найвигіднішою виявилась пропозиція дніпровського ПВП «ДВН», яке запропонувало заплатити 1 млн 800 тис грн. за ремонтні роботи. Відмова павлоградському ТОВ «Янтарь» не була обґрунтована у документації.
Таким чином, відділ освіти Покровської райдержадміністрації Дніпровської області вперто ігнорує прохання Міністерства економічного розвитку і торгівлі перейти на платформи ProZorro для здійснення державних закупівель. З огляду на причини відхилення економічно вигідних пропозицій, складається враження, що відділ освіти свідомо ухиляється від прозорого проведення торгів.








Останній раз редагувалося: 23.07.2016 15:23


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті