Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 25 квітня 2024
09:01

БЛОГИ

Mira Vognu


30 червня 2016, 13:07

Малобюджетне товариство виграло тендер на 4,6 млн грн.

Їдкий хімічний натрій для ДП «Схід ГЗК» поставить ТОВ «Торгова промислова компанія Техноімпорт», яке з 2011 року уклало всього 1 угоду.
У конкурсі взяли участь два товариства: київське «Альтхім» і криворізьке ТОВ «Торгова промислова компанія Техноімпорт». «Техноімпорт» запропонувало ціну за товар на 1 % нижчу, тому і одержало перемогу. (Додаток1)
ТОВ «Торгова промислова компанія Техноімпорт» було засноване у 2011 році Джунківським Сергієм Степановичем, він є і керівником товариства. Статутний фонд товариства – 1 тис. грн. (Додаток 2) А основний вид діяльності фірми – це виробництво паперу і картону. Телефон, який вказаний у ЄДР, належить калуському ПП «Сонотекс», яке має філію у Кривому Розі.
У 2012 році «Техноімпорт» уклало єдину угоду із державною установою на 1,3 млн грн. (Додаток 3)
Єдиним конкурентом «Техноімпорт» було ТОВ «Альтхім», яке було засноване у квітні 2015 року Кушнірським Ігорем Валерійовичем, і має статутний фонд у розмірі 3 тис. грн. (Додаток 4) Товариство ще жодного разу не вигравало державних тендерів. Кушнірський у минулому керівник потужного ТОВ «Компанія Євростандарт ХХІ Сторіччя».
Малобюджетні нові товариства дуже легко йдуть на тендерну змову з огляду на те, що їх репутація ще не заплямована.






Останній раз редагувалося: 30.06.2016 13:07


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті