Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 24 квітня 2024
08:22

БЛОГИ

Mira Vognu


29 червня 2016, 18:17

Департамент охорони здоров’я Дніпровської ОДА закупив ультразвукову систему у 2 дорожче

Для закладів охорони здоров’я Дніпровської області було закуплено діагностичну ультразвукову систему MyLab за 3,1 млн грн., хоча відповідно до ринкової ціни, її можна придбати за 1 млн.
У кінці квітня у Дніпрі було проведено закупівлю медичного обладнання. У конкурсі взяли участь 3 постачальники: ТОВ «Ілатанмед», ФОП Ільїн Ігор Іванович та ТОВ «Мед Ексім». (Додаток 1)
Розігрувалось 3 лоти, проте було закуплено тільки 1, відповідно до якого департамент придбав ультразвукову систему. Перемогу отримало нове товариство «Мед Ексім», яке було засноване 2013 року із статутним фондом – 50 тис. грн. До цього ТОВ вигравало тільки один державний тендер на 598 тис. грн. від тернопільської лікарні. «Мед Ексім» пропонує 3,1 млн грн. за ультразвукову систему, проте її ринкова ціна є значно меншою – близько 1 млн грн. (Додаток 2,3) Засновником фірми є Бублик Ганна Федорівна, а керівником – Смагла Наталія Іванівна.
Єдиним конкурентом по лоту 1 виступило ТОВ «Ілатанмед», яке постійно бере участь у тендерах на медичне устаткування у Донецькій і Луганській областях. (Додаток 4) «Ілатанмед» запропонувало ціну за ультразвукову систему на 2 тис. грн. меншу від пропозиції ТОВ «Мед Ексім», це говорить про можливу домовленість між фірмами. Власником товариства є Писана Ольга Олексіївна, а керівником – Барінов Андрій Валерійович. Попередній власник Олександр Дічек, президент міжнародної громадської організації «Міжнародна антитерористична єдність».
Отже, від закупівлі одного лише приладу бюджет Дніпровської області втратив близько 1 млн грн.






Останній раз редагувалося: 29.06.2016 18:17


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті