Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
13:10

Виставка Лілії Дорошенко «Кольори мого життя»

Посмотреть афишу: Виставка Лілії Дорошенко «Кольори мого життя» Живопись

30 травня о 12.30 у приміщенні Дніпровського Будинку мистецтв (вул. Філософська, 23) у рамках арт-фестивалю «Мрії мого дитинства» відбудеться відкриття персональної виставки юної художниці Лілії Дорошенко «Кольори мого життя». Лілії Дорошенко 16 років. Вона закінчує середню школу в місті Покровську, що на Донеччині. На виставці у Будинку мистецтв представлені роботи юної художниці, що презентуються у нашому місті вперше.

Лілія не має спеціальної художньої освіти, але створені нею роботи конкурують з роботами юних художників із різних міст України. Вона пробує свої сили як у графіці, так і в живописі. В експозиції виставки – близько 50-ти робіт, серед яких пейзажі «Волна», «Золотая осень», «Ночная рыбалка», «После дождя», «Дорога в горы», що були представлені на виставці в Міністерстві культури України у рамках виставки дитячих робіт «Україна очима дітей».

Як говорить автор, вона почала малювати після окупації Криму та початку бойових дій на Донбасі. Живопис для Лілії став своєрідним захистом від агресії, можливістю передати власні переживання, поділитися надією на мирне майбутнє. Вона стала переможцем Міжнародного фестивалю у Литві, зробила персональну виставку в Одеському історико-краєзнавчому музеї. Лілія також стала переможницею однієї із номінацій Міжнародного фестивалю дитячо-молодіжної творчості «Балтійська весна», що минулого року проходив у столиці Естонії Талліні. За створення роботи «Картина світу» із пазлів юна художниця стала національною рекордсменкою України.

Виставка експонуватиметься протягом місяця у приміщенні Будинку мистецтв щоденно з 10:00 до 18:00, крім суботи та неділі.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте