Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 апреля 2024
01:45

АРТ Надихає

Посмотреть афишу: АРТ Надихає

Світ прекрасний і чарівний. У звичайній метушні ми не помічаємо його красу, тому художник може стати провідником до нових вражень і емоцій!

Доросла виставка не дорослих людей «Арт окрилює» відкриє вам чаруючий світ очима дітей від 4 до 18 років. За допомогою своїх робіт юні художники покажуть про що мріють і яким є світ на їхній погляд. На виставці дитячі емоції будуть виражені в абстракції! Нестримність, позитив, несподіваний погляд на звичні речі - це все Ви знайдете на виставці талановитих дітей Студії живопису і арт терапії Арт Кофе.

Студія працює з 2013 року і налічує величезну кількість вдячних учнів. В команді Студії працюють викладачі, які спеціалізуються у різних напрямках творчості. Учні Студії не тільки пишуть картини, а й займаються квілінгом, декупажем, батиком, ліпленням і створенням м'яких іграшок.

«Наша мета принести радість кожному, хто побажав спробувати себе у творчості. Ми переконані, що малювати вміє кожен і допомагаємо таланту розкритися!» - кажуть автори цього проекту.






   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте