Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
18:06

Виставка картин Михайла Кублика «Закатований Донбас»

Виставка картин Михайла Кублика «Закатований Донбас»

Живопись

18 травня о 15.30 в залі Пам`яті музею «Громадянський подвиг Дніпропетровщини в подіях АТО» (будівля Діорами «Битва за Дніпро» пр. Дмитра Яворницького, 16) відбудеться відкриття виставки картин Михайла Кублика «Закатований Донбас».

Михайло Кублик спільно з музеєм «Громадянський подвиг Дніпропетровщини в подіях АТО» презентує відкриття виставки картин з серії «Закатований Донбас».

Виставка представляє живописні роботи, що відображають трагізм, жахіття та наслідки російсько-української війни на Донбасі, яка розпочалася в 2014 році і триває донині. Картини написані архітектурно-ліричному стилі та показують шахту «Бутівка-Донецька» та міста Слов`янськ і Краматорськ періоду війни.

Михайло Олексійович Кублик – художник-живописець. Народився 18.01.1948 р. в м. Дніпро. У 1971 р. закінчив Ленінградський педагогічний інститут ім. А.І. Герцена, художньо-графічне відділення. З 1976 р. працював у Художньому комбінаті художнього фонду України. З 1996 р. і по сьогоднішній день художник знаходиться на самостійній творчій роботі: пише картини і активно бере участь в виставках, як в Україні, так і за кордоном. У період з 2000 по 2004 р. був обраний членом правління в Дніпропетровській організації Національної спілки художників України.

Контактна особа: н/с відділу «Громадянський подвиг Дніпропетровщини в подіях АТО» ДНІМ ім. Д.І. Яворницького Войцеховська Тетяна (067-177- 31-54)




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте