Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
22:12

День Вуличної Музики 2018

День Вуличної Музики 2018

ДЕНЬ ВУЛИЧНОЇ МУЗИКИ В ДНІПРІ СВЯТКУЄ П`ЯТИЙ РІК

19 травня о 16:00 у м. Дніпро пройде п`ятий фестиваль "День вуличної музики" за адресою: Музей українського живопису (подвір`я), вул.Троїцька, пл.5 а.

В цьому році захід буде проведено у форматі гала-концерту, куди потрапили гурти, які в різні роки брали участь у фестивалі. Для чого ми це робимо? Бо хочемо зруйнувати стереотип про те, що вуличні музиканти - це виключно дядьки з гітарами, які співають "мурка" в трамваях або нетверезі поціновувачі караоке у парку під ялинкою.

Катерина Леонова, куратор «День вуличної музики в Дніпрі»:
«Вулична музика - це дзеркало змін, які відбуваються всіх поверхах суспільства. І якщо нам досі пропонують велику сцену у одних і тих самих місцях, з мегазірками багато років поспіль, значить цього вимагає публіка. А можливо, це публіці пропонують такий вид розваг у рідному місті? Тут можна довго думати, адже є кілька хороших "біляджзаових" інціатив у Дніпрі, які варто відзначити. Масштабні фестивалі - це інша річ, це культура за межами міст, яка пропонує слухачам інший спосіб відпочити: від міста, як явища, та буденності. Ми пропонуємо з нашим "Днем вуличної музики" маленьку і затишну альтернативу - якісна музика на подвір`ї, просто неба, де можна провести час у атмосфері своїх людей. Досить європейський досвід, на мою думку, показувати свою творчість на маленьких локаціях, з урахуванням того, що наш міні-фест відбувається в день Європи. Запрошую всіх, хто буде поруч до нас. Окремо дякую нашим однодумцям та помічникам, яких ви теж побачите в суботу».
Наші учасники – представники різних стилів/жанрів та напрямків, будуть тішити перехожих та гостей подвір`я своїми голосами та творчістю.

  • Sangam
  • Vetka
  • Wicker man
  • Кабинет Грибоедова
  • Right now band
  • Jazzn`t lost

Довідка:

День Вуличної Музики в Дніпрі проходить з 2014 року і встиг залучити багато сотен музикантів та локацій, на яких в різні роки звучала класика/джаз/рок/електроніка. Серед локацій – сквер біля Ода, парк ім.Глоби, Набережна Січеславська, Катерининський бульвар, Pizza Veterano, Музей Українського живопису та арт-центр «Квартира».

День Вуличної Музики в Україні – наймасштабніший волонтерський проект у світі, започаткований як музичний флешмоб у 2007 році литовським музикантом Андрюсом Мамонтовасом у Вільнюсі (Литва).

Ідея свята: Щороку у третю суботу травня сотні виконавців найрізноманітніших музичних стилів збираються разом на вулицях свого міста, щоб заграти і заспівати людям власну музику: просту і складну, нову і стару, рок і фолк, хіп-хоп і джаз, будь-що!

За 11 років до литовського свята музики долучились Латвія та Ірландія, Великобританія та Грузія, Нідерланди і Бельгія, а ще Норвегія, Вірменія, Португалія. За 5 років в Україні майже 50 міст стали учасниками Дня вуличної музики (Кривий Ріг, Біла Церква, Луцьк, Запоріжжя, Ужгород, Дніпропетровськ, Чернівці, Немирів, Новоград-Волинський та Одеса та ін.)


Запрошуємо всіх на свято якісної музики!
Буде тепло і весело!
День Вуличної Музики - найкращий день в році!

https://www.facebook.com/events/438031613317833/permalink/444682695986058/


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте